Lelystad

Bloembinderij de Korenschoof

Namens Barry Diepgrond heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen.

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwbloemen Lelystad

Bloemen zijn van oudsher de manier om emoties over te brengen. Emoties van trots, blijdschap maar ook van verdriet. Bij een afscheid op het werk zijn bloemen gebruikelijk maar ook bij een definitief afscheid zijn bloemen niet meer weg te denken. Vooral bij deze gebeurtenissen kunnen bloemen veel troost bieden. Door de symbolische betekenis van bloemen, kleuren en schikking kan er veel emotie worden overgebracht zonder dat in woorden uit te drukken. Het helpt jouw gevoelens naar de overledene te uiten. Aangezien je bij een definitief afscheid geen tweede kans krijgt, wil je uiteraard dat het bloemwerk aan de hoogste eisen voldoet. Wie op zoek is naar rouwbloemen in Lelystad doet er daarom goed aan om langs te gaan bij Bloembinderij de Korenschoof.

Rouwbloem Lelystad via Bloembinderij de Korenschoof

Bij Barry Diepgrond en zijn vrouw Sharon ben je in goede handen. Zij hebben een passie voor rouwbloemen en door hun vakkennis en jarenlange ervaring zijn zij de vaste partner voor diverse uitvaartverzorgers. Zij hebben inmiddels twee vestigingen. Zo is er al meer dan 16 jaar een vestiging in het Lelycenter en zijn ze sinds 2015 ook op de Kempenaar aanwezig. Door het team van vakbekwame bloemisten ben je in beide vestigingen verzekerd van de hoogste kwaliteit. Kom langs, bekijk het assortiment en bespreek de mogelijkheden met Barry. Hij denkt graag met je mee over de bloemkeuze, stijl en kleuren.

Rouwbloem Lelystad via Afscheid met Bloemen

Door zijn vakmanschap en ervaring maakt Barry met zijn Bloembinderij de Korenschoof ook deel uit van Afscheid met Bloemen. Dit samenwerkingsverband bestaat uit verschillende bloemisten in Nederland die uitblinken in vakmanschap en ook een passie voor rouwbloemen delen. Via de website van Afscheid met Bloemen zijn verschillende schitterende bloemwerken te bestellen. Bestel je rouwbloemen voor Lelystad, dan worden die door Barry en zijn vrouw verzorgd en verstuurd. Naast Lelystad doen ze dat ook voor rouwbloemen voor de plaatsen Dronten, Biddinghuizen, Swifterbant, Harderwijk en Zeewolde.

Uitvaartbloemist Lelystad

Barry en Sharon Diepgrond van Bloembinderij de Korenschoof runnen met een mooi team bloemisten hun twee bloemenwinkels in Lelystad. Al 16 jaar in het Lelycenter en sinds 2015 op de Kempenaar waar ze met dezelfde passie, vakkennis, kwaliteit en assortiment werken.

Hun specialiteit is rouwbloemwerk. Ze denken graag mee over de keuze voor de soorten bloemen, de kleuren en de stijl. Ze werken hierin ook al jaren samen met diverse uitvaartverzorgers.

Barry: ‘Afscheid nemen. Wat de omstandigheden ook zijn, het is zwaar en vaak niet te bevatten. Hoe zeg je iemand voorgoed gedag, terwijl je dat helemaal niet wil? Wij begrijpen wat zo’n moment betekent en willen graag helpen om een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Door het persoonlijk te maken. Een afscheid dat écht bij iemand past’.

Bloembinderij de Korenschoof is een partner van Afscheid met Bloemen in de Regio Lelystad:

  • Lelystad
  • Dronten
  • Biddinghuizen
  • Swifterbant
  • Harderwijk
  • Zeewolde

BLOEMBINDERIJ DE KORENSCHOOF

Kempenaar 01-54
8242 BA Lelystad
Tel. 0320-410913

Openingstijden Kempenaar

maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag t/m vrijdag: 9:00 - 18:00
Zaterdag: 9:00 - 17:00

Snijdersstraat 6
8224 AA Lelystad
Tel. 0320-243730

Openingstijden Snijdersstraat

Maandag: 10:00 - 17:30
Dinsdag t/m donderdag: 9:00 - 18:00
Vrijdag: 9:00 - 21:00
Zaterdag: 9:00 - 17:00

Afscheid met Bloemen Lelystad

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.