Lelystad

Bloembinderij de Korenschoof

Namens Barry Diepgrond heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen.

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwboeket Lelystad

Een rouwboeket wordt meestal gestuurd door mensen die niet tot de directe familie behoren zoals vrienden, kennissen, buren en collega’s. Met een rouwboeket maak je duidelijk wat de overledene voor jou heeft betekent. Door compositie, bloemkeuze en kleur kan er veel met bloemen worden gezegd. Voor een rouwboeket in Lelystad dat jouw gevoelens op treffende wijze weet over te brengen, kun je terecht bij Bloembinderij de Korenschoof waar Barry en zijn vrouw Sharon met passie en vakmanschap de mooiste rouwboeketten voor Lelystad kunnen samenstellen. Zij werken ook niet voor niets al jaren met verschillende uitvaartcentra.

Rouw boeket voor Lelystad van Bloembinderij de Korenschoof

Barry denkt graag met jou mee voor een passende rouwboeketten in Lelystad en kan jouw wensen daarin verwerken zodat het een persoonlijk boeket wordt. Een afscheid dat echt bij iemand past. Je kunt in een van de twee vestigingen langskomen om jouw wensen kenbaar te maken. De bloemist is al jarenlang te vinden in het Lelycenter maar sinds 2015 kan men ook terecht op de Kempenaar. In beide vestigingen werkt een team van deskundige bloemisten die ervoor kunnen zorgen dat jouw rouwboeket in Lelystad de juiste emotie overdraagt aan de nabestaanden.

Rouwboeketten Lelystad

Barry is met zijn zaak ook aangesloten bij Afscheid met Bloemen. Dit samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland heeft een eigen webshop waaruit direct rouwboeketten zijn te bestellen. Je kunt daarbij zelf de stijl kiezen die bij de overledene past. De boeketten zijn minimaal 40 centimeter en maximaal 100 cm lang. Je kunt het boeket snel en eenvoudig online bestellen. Doe je dit voor 12:00 dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Alle aangesloten bloemisten verzorgen de bestellingen voor de eigen regio. Dat betekent dus dat voor een rouw boeket in regio Lelystad de Bloembinderij de Korenschoof verantwoordelijk is. Naast Lelystad behoren daar ook de plaatsen Dronten, Biddinghuizen, Swifterbant, Harderwijk en Zeewolde toe. Op alle bestellingen biedt Afscheid met Bloemen een 100% levergarantie.

Uitvaartbloemist Lelystad

Barry en Sharon Diepgrond van Bloembinderij de Korenschoof runnen met een mooi team bloemisten hun twee bloemenwinkels in Lelystad. Al 16 jaar in het Lelycenter en sinds 2015 op de Kempenaar waar ze met dezelfde passie, vakkennis, kwaliteit en assortiment werken.

Hun specialiteit is rouwbloemwerk. Ze denken graag mee over de keuze voor de soorten bloemen, de kleuren en de stijl. Ze werken hierin ook al jaren samen met diverse uitvaartverzorgers.

Barry: ‘Afscheid nemen. Wat de omstandigheden ook zijn, het is zwaar en vaak niet te bevatten. Hoe zeg je iemand voorgoed gedag, terwijl je dat helemaal niet wil? Wij begrijpen wat zo’n moment betekent en willen graag helpen om een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Door het persoonlijk te maken. Een afscheid dat écht bij iemand past’.

Bloembinderij de Korenschoof is een partner van Afscheid met Bloemen in de Regio Lelystad:

  • Lelystad
  • Dronten
  • Biddinghuizen
  • Swifterbant
  • Harderwijk
  • Zeewolde

BLOEMBINDERIJ DE KORENSCHOOF

Kempenaar 01-54
8242 BA Lelystad
Tel. 0320-410913

Openingstijden Kempenaar

maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag t/m vrijdag: 9:00 - 18:00
Zaterdag: 9:00 - 17:00

Snijdersstraat 6
8224 AA Lelystad
Tel. 0320-243730

Openingstijden Snijdersstraat

Maandag: 10:00 - 17:30
Dinsdag t/m donderdag: 9:00 - 18:00
Vrijdag: 9:00 - 21:00
Zaterdag: 9:00 - 17:00

Afscheid met Bloemen Lelystad

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.