Bestel bloemen

Het assortiment rouwbloemen van Afscheid met Bloemen bestaat uit vier categorieën, samengesteld met de mooiste bloemen. Direct bestellen?

Bel voor advies

Heeft u vragen over het assortiment of het bestelproces van Afscheid met Bloemen? Bel voor advies  Bel 06-43834706, dagelijks bereikbaar van 9.00 tot 21.00.

Rouwstukken voor op de kist

Een rouwstuk onderscheidt zich vaak van een rouwboeket door het gebruik van een ondergrond waardoor de bloemen langer goed blijven. Afscheid met Bloemen verzorgt schitterende rouwstukken voor op de kist. Deze met zorg samengestelde arrangementen zijn een teken van liefde, medeleven en deelneming. Wij werken altijd met bijzondere bloemen uit het seizoen. Op de website kunt u verschillende rouwstukken zien die in verschillende stijlen zijn uitgevoerd van biedermeiers tot hartvormen. Hebt u speciale wensen dan kunt u die aan de bloemist kenbaar maken.

Rouwstuk voor op of naast de kist

Een rouwstuk voor op de kist wordt meestal bestelt door directe familie ofwel gezinsleden. Wij hebben ook rouwstukken samengesteld voor naast die kist die door familieleden, vrienden of bijvoorbeeld collega’s van de overledene kunnen worden besteld om hun deelneming te tonen. Uiteraard kunt u tijdens de bestelling ook aangeven wat er op het bijgevoegde kaartje geschreven dient te worden.

Rouwstuk bestellen

Afscheid met bloemen is een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten uit Nederland en hebben veel ervaring in het maken van schitterende arrangementen. Door onze leveringsgarantie weet u zeker dat uw rouwstuk wordt geleverd. Orders voor 12:00 worden de volgende dag geleverd of op een dag naar keuze.

Vragen over onze rouwstukken?

Wanneer u vragen heeft over het assortiment of het bestelproces van Afscheid met Bloemen kunt u bellen met 06-43835706 (dagelijks bereikbaar van 9.00 tot 21.00). Direct contact opnemen met de bloemist in uw regio behoort ook tot de mogelijkheden. Voor een overzicht van de bloemisten die zich in uw regio bevinden, bezoekt u onze website. Wanneer u een bloemstuk bestelt via onze webshop dan wordt deze geleverd door de bloemist die het dichtst bij u in de buurt is. Een rouwstuk bestellen bij Afscheid met Bloemen doet u met het vertrouwen dat wij 100% levergarantie bieden op al onze bestellingen.