Lelystad

Bloembinderij de Korenschoof

Namens Barry Diepgrond heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen.

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwstuk Lelystad

Een rouwstuk vormt een van de belangrijkste onderdelen van een uitvaart. In een rouwwerk kun je emotie kwijt. Het biedt de mogelijkheid om echt iets over de persoon te vertellen zonder dat dit in woorden hoeft te worden uitgedrukt. Een bloemist die dit maar al te goed begrijpt is Barry Diepgrond van Bloembinderij de Korenschoof. Barry heeft een passie voor rouwbloemen en begrijpt wat een definitief afscheid betekent. Door rekening te houden met de persoonlijke wensen kan er echt iets persoonlijks en unieks worden gemaakt dat recht doet aan de overleden persoon.

Bloembinderij de Korenschoof

Vanuit het Lelycenter verzorgt Barry Diepgrond en zijn vrouw Sharon Diepgrond al jaren schitterende rouwstukken voor Lelystad en omgeving. Diverse uitvaartdiensten maken dan ook graag gebruik van zijn diensten. Naast de vestiging in het Lelycenter is de bloemist sinds 2015 ook op de Kempenaar te vinden. Komt het helemaal niet uit om een winkel binnen te stappen? Dan is het goed om te weten dat je ook online schitterende rouwwerken kunt bestellen. Dat kan via de website van Afscheid met Bloemen waar Bloembinderij de Korenschoof deel van uitmaakt. Alle rouwstukken voor Lelystad die via Afscheid met Bloemen worden besteld, worden door Barry verzorgd. Tot de regio Lelystad behoren ook de plaatsen Dronten, Biddinghuizen, Swifterbant, Harderwijk en Zeewolde.

Bestellen via Afscheid met Bloemen

Met Afscheid met Bloemen weet je dus zeker dat elk bloemstuk wordt verzorgd door een vakkundige bloemist uit de eigen regio. Bekijk het fraaie eigentijdse assortiment in onze webshop en kies het rouwstuk dat aan jouw wensen voldoet. Bestel je voor 12:00 dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Vermeld bij de bestelling ook de aanvangstijd van de condoleance of dienst zodat het op tijd wordt afgeleverd. Elke bestelling voor een rouwstuk in Lelystad wordt daarnaast gedekt door een 100% levergarantie. Heb je nog vragen dan kun je ons ook altijd telefonisch bereiken. Je kunt ons dagelijks tussen 9:00 – 21:00 bereiken op 06-43834706.

Uitvaartbloemist Lelystad

Barry en Sharon Diepgrond van Bloembinderij de Korenschoof runnen met een mooi team bloemisten hun twee bloemenwinkels in Lelystad. Al 16 jaar in het Lelycenter en sinds 2015 op de Kempenaar waar ze met dezelfde passie, vakkennis, kwaliteit en assortiment werken.

Hun specialiteit is rouwbloemwerk. Ze denken graag mee over de keuze voor de soorten bloemen, de kleuren en de stijl. Ze werken hierin ook al jaren samen met diverse uitvaartverzorgers.

Barry: ‘Afscheid nemen. Wat de omstandigheden ook zijn, het is zwaar en vaak niet te bevatten. Hoe zeg je iemand voorgoed gedag, terwijl je dat helemaal niet wil? Wij begrijpen wat zo’n moment betekent en willen graag helpen om een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Door het persoonlijk te maken. Een afscheid dat écht bij iemand past’.

Bloembinderij de Korenschoof is een partner van Afscheid met Bloemen in de Regio Lelystad:

  • Lelystad
  • Dronten
  • Biddinghuizen
  • Swifterbant
  • Harderwijk
  • Zeewolde

BLOEMBINDERIJ DE KORENSCHOOF

Kempenaar 01-54
8242 BA Lelystad
Tel. 0320-410913

Openingstijden Kempenaar

maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag t/m vrijdag: 9:00 - 18:00
Zaterdag: 9:00 - 17:00

Snijdersstraat 6
8224 AA Lelystad
Tel. 0320-243730

Openingstijden Snijdersstraat

Maandag: 10:00 - 17:30
Dinsdag t/m donderdag: 9:00 - 18:00
Vrijdag: 9:00 - 21:00
Zaterdag: 9:00 - 17:00

Afscheid met Bloemen Lelystad

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.