Wassenaar

Boeketterie Wassenaar

Namens Edwin Vollebregt heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen.

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Begrafenis bloemen Wassenaar

Wie op zoek is naar bloemen voor een begrafenis in Wassenaar kan haast letterlijk niet om De Boeketterie Wassenaar heen. De bloemenwinkel is een begrip en is gelegen midden in het winkelcentrum de Langstraat op nummer 56. Elke dag vind je daar dagverse bloemen waarmee schitterende bloemwerken van hoge kwaliteit gemaakt worden. Voor een bloemstuk voor een begrafenis in Wassenaar ben je hier dus ook aan het juiste adres.

Begrafenis bloemen via Boeketterie Wassenaar

Je kunt de vernieuwde bloemenwinkel ook een virtueel bezoekje brengen door op de website of Google Maps een kijkje binnen te nemen. U vindt daar dan het mooie aanbod aan bloemwerken. Een bloemstuk voor een begrafenis in Wassenaar behoort ook tot de mogelijkheden. Edwin Vollebregt van de Boeketterie Wassenaar vindt persoonlijke aandacht en vakmanschap erg belangrijk. Dit vertaalt zich in mooie bloemstukken voor een laatste groet. Door Edwin’s passie en vakmanschap, maakt hij ook onderdeel uit van Afscheid met Bloemen. Dit samenwerkingsverband van verschillende gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland deelt een passie voor rouwbloemen. Via de website van Afscheid met Bloemen zijn ook fraaie begrafenis bloemen voor Wassenaar te bestellen. Alle bestellingen voor de regio Wassenaar worden door Boeketterie Wassenaar verzorgd. Hieronder vallen ook de bestellingen voor de plaatsen Voorburg, Leidschendam, Voorschoten, Leiden, Katwijk,
Valkenburg en Rijnsburg.

Bloemen begrafenis Wassenaar bestellen via Afscheid met Bloemen

Indien je bloemen direct uit het assortiment van Afscheid met Bloemen bestelt en je doet dat voor 12:00 dan wordt het dezelfde dag nog verstuurd. Op alle verzendingen bieden wij een 100% levergarantie zodat je zeker weet dat het aankomt. Bestel ook jouw bloemstuk voor een begrafenis in Wassenaar veilig en eenvoudig via Afscheid met Bloemen. Mocht je nog vragen hebben dan kun je ons altijd bereiken door een mail te sturen of het contactformulier te gebruiken. Wij zijn tevens telefonisch bereikbaar van 9:00 – 21:00 op 06-43834706.

Uitvaartbloemist Wassenaar

In het midden van het winkelcentrum van Wassenaar aan de Langstraat runt Edwin Vollebregt samen met zijn team Boeketterie Wassenaar. Zijn bloemenwinkel is al jaren een begrip in de regio.

Persoonlijke aandacht en vakmanschap staat hier hoog in het vaandel.

Edwin: ‘Bloemen spelen bij overlijden een belangrijke rol. Ze bieden troost en geven de gevoelens weer die in deze moeilijke dagen niet altijd uit te spreken zijn. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart op gepaste wijze aan te kleden.  Wij helpen u er graag bij.’

Boeketterie Wassenaar is een partner van Afscheid met Bloemen in de regio Wassenaar:

  • Wassenaar
  • Voorburg
  • Leidschendam
  • Voorschoten
  • Leiden
  • Katwijk
  • Valkenburg
  • Rijnsburg

De Boeketterie
Langstraat 56
2242 KN Wassenaar

Tel. (+31)70 – 5119192

Openingstijden:

Maandag t/m zaterdag: 7:00 – 18:00 uur
Elke 1e zondag vd maand: 12:00 – 17:00 uur

Afscheid met Bloemen Wassenaar

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.