Wassenaar

Boeketterie Wassenaar

Namens Edwin Vollebregt heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen.

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Grafstuk Wassenaar

Een bezoek aan een graf van een dierbare is niet compleet zonder het meebrengen van een mooi grafstuk. Hiermee laat je zien dat de persoon nog steeds gemist wordt en er aan hem/haar wordt gedacht. Niet alleen een prettig gevoel voor jou dat je toch nog iets kunt doen voor de overledene door het graf te verfraaien maar het geeft ook troost aan andere nabestaanden. Wanneer zij het grafstuk zien, wordt hen ook duidelijk dat er nog steeds aan de overledene wordt gedacht. Een mooi grafstuk wordt met zorg samengesteld en kan bestaan uit bloemen maar ook uit succulenten (vetplantjes). Door het gebruik van planten is een grafstuk beter bestand tegen het weer en blijft het langer mooi zonder dat het veel onderhoud nodig heeft. Voor een fraai grafstuk in Wassenaar ga je uiteraard naar Boeketterie Wassenaar.

Grafstukken via Boeketterie Wassenaar

De Boeketterie Wassenaar van Edwin Vollebregt is een begrip in Wassenaar. Je kunt er dan ook niet omheen wanneer je het winkelcentrum aan de Langstraat bezoekt. In het midden, op nummer 56 is de fraaie bloemenwinkel van Edwin te vinden (neem ook een 360 graden kijkje binnen via de website). Edwin zorgt met zijn vakkundige team voor schitterende dagverse bloemen en een persoonlijke tintje van elk bloemstuk. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag van 7:00-18:00 en elke 1e zondag van de maand van 12:00-17:00. De Boeketterie Wassenaar maakt tevens deel uit van Afscheid met Bloemen. Dit samenwerkingsverband van vakbekwame bloemisten verspreid over heel Nederland biedt via een gezamenlijke website schitterende grafstukken die direct te bestellen zijn. Wanneer je zo’n eigentijds grafstuk voor Wassenaar bestelt, dan wordt de bestelling verzorgd door de Boeketterie Wassenaar. Onder de regio Wassenaar vallen ook de plaatsen Voorburg, Leidschendam, Voorschoten, Leiden, Katwijk, Valkenburg en Rijnsburg.

Grafstuk voor Wassenaar via Afscheid met Bloemen bestellen

Het bestellen van een grafstuk via de webshop van Afscheid met Bloemen gaat snel en veilig. Kies het gewenste grafstuk en indien u de bestelling voor 12:00 afrondt, dan verzenden we het dezelfde dag nog zodat je het vaak de volgende dag in huis hebt. Op al alle grafstukken voor Wassenaar bieden wij een 100% levergarantie.

Uitvaartbloemist Wassenaar

In het midden van het winkelcentrum van Wassenaar aan de Langstraat runt Edwin Vollebregt samen met zijn team Boeketterie Wassenaar. Zijn bloemenwinkel is al jaren een begrip in de regio.

Persoonlijke aandacht en vakmanschap staat hier hoog in het vaandel.

Edwin: ‘Bloemen spelen bij overlijden een belangrijke rol. Ze bieden troost en geven de gevoelens weer die in deze moeilijke dagen niet altijd uit te spreken zijn. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart op gepaste wijze aan te kleden.  Wij helpen u er graag bij.’

Boeketterie Wassenaar is een partner van Afscheid met Bloemen in de regio Wassenaar:

  • Wassenaar
  • Voorburg
  • Leidschendam
  • Voorschoten
  • Leiden
  • Katwijk
  • Valkenburg
  • Rijnsburg

De Boeketterie
Langstraat 56
2242 KN Wassenaar

Tel. (+31)70 – 5119192

Openingstijden:

Maandag t/m zaterdag: 7:00 – 18:00 uur
Elke 1e zondag vd maand: 12:00 – 17:00 uur

Afscheid met Bloemen Wassenaar

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.