Wassenaar

Boeketterie Wassenaar

Namens Edwin Vollebregt heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen.

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwbloemen Wassenaar

Rouwbloemen worden gebruikt om gevoelens uit te drukken die in het geval van een afscheid vaak moeilijk onder woorden te brengen zijn. Bloemen bieden veel mogelijkheden om een persoonlijke boodschap over te brengen. Veel bloemen hebben een symbolische betekenis en hetzelfde geldt voor de verschillende kleuren. Uiteraard kan de bloemschikking ook een grote stempel drukken op het algehele gevoel dat een bloemstuk overbrengt. Naast het overbrengen van uw gevoelens voor de overledene, bieden bloemen ook troost voor de overige nabestaanden. Aangezien er geen tweede kansen zijn in het geval van een definitief afscheid, wil je natuurlijk dat de rouwbloemen voor de begrafenis in Wassenaar van de hoogste kwaliteit zijn. Bij de Boeketterie Wassenaar worden dagelijks verse bloemen geleverd waarmee persoonlijke arrangementen worden gemaakt van de hoogste kwaliteit.

Rouwbloem Wassenaar via Boeketterie Wassenaar

Wie op zoek is naar schitterende rouwbloemen in Wassenaar hoeft niet ver te zoeken. In het winkelcentrum in de Langstraat vindt u de bloemenwinkel van Edwin Vollebregt. Daar kun je het fraaie assortiment bekijken en uw wensen kenbaar maken met betrekking tot de rouwbloem in Wassenaar die u zoekt. Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel bij Boeketterie Wassenaar. De enthousiaste medewerkers denken graag met u mee om de perfecte arrangementen te maken. Naast het bezoeken van de winkel is er ook de mogelijkheid om rouwbloemen direct vanuit de webshop van Afscheid met Bloemen te bestellen. Afscheid met Bloemen is een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten door heel Nederland die de kennis en ervaring hebben om schitterende bloemwerken te maken. Een selectie is te bestellen vanuit de webshop. De bestellingen voor de regio Wassenaar worden verzorgd door Boeketterie Wassenaar. Onder deze regio vallen ook Voorburg, Leidschendam, Voorschoten, Leiden, Katwijk, Valkenburg en Rijnsburg.

Rouwbloemen Wassenaar bestellen

Voor alle bestellingen via Afscheid met Bloemen geldt dat ze met 100% levergarantie worden geleverd. Bestel je voor 12:00 dan verzenden wij nog dezelfde dag en heb je de rouwbloemen in de regel de volgende dag al. Wij leveren zowel aan consumenten als uitvaarcentra of kerken. Voor vragen kun je ons altijd bereiken via e-mail of het contactformulier maar ook via de telefoon, dagelijks van 9:00-21:00 via 06-43834706.

Uitvaartbloemist Wassenaar

In het midden van het winkelcentrum van Wassenaar aan de Langstraat runt Edwin Vollebregt samen met zijn team Boeketterie Wassenaar. Zijn bloemenwinkel is al jaren een begrip in de regio.

Persoonlijke aandacht en vakmanschap staat hier hoog in het vaandel.

Edwin: ‘Bloemen spelen bij overlijden een belangrijke rol. Ze bieden troost en geven de gevoelens weer die in deze moeilijke dagen niet altijd uit te spreken zijn. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart op gepaste wijze aan te kleden.  Wij helpen u er graag bij.’

Boeketterie Wassenaar is een partner van Afscheid met Bloemen in de regio Wassenaar:

  • Wassenaar
  • Voorburg
  • Leidschendam
  • Voorschoten
  • Leiden
  • Katwijk
  • Valkenburg
  • Rijnsburg

De Boeketterie
Langstraat 56
2242 KN Wassenaar

Tel. (+31)70 – 5119192

Openingstijden:

Maandag t/m zaterdag: 7:00 – 18:00 uur
Elke 1e zondag vd maand: 12:00 – 17:00 uur

Afscheid met Bloemen Wassenaar

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.