Wassenaar

Boeketterie Wassenaar

Namens Edwin Vollebregt heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen.

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwboeket Wassenaar

Rouwboeketten stuur je naar de overledene. Dit doe je met platte onderzijde en afgewerkt met een lint aan de stelen. Voor de nabestaanden kunt u troostboeketten sturen. Met een rouwboeket kunt u uw gevoelen voor de overledene tot uiting brengen. Dit kan op een hele persoonlijk manier door bijvoorbeeld te kiezen voor de lievelingsbloemen/kleuren van de overleden persoon. Bloemen en kleuren hebben van zichzelf ook verschillende symbolische betekenissen zodat je op die wijze ook een onuitgesproken boodschap kunt doorgeven. Een ervaren bloemist kan u daarin prima adviseren. Voor uw rouwboeketten in Wassenaar moet u daarvoor bij Edwin Vollebregt zijn van Boeketterie Wassenaar. Hij kan u vanuit zijn schitterende winkel prima adviseren.

Rouw boeket via Boeketterie Wassenaar

Edwin weet als geen ander dat bloemen een belangrijke rol spelen bij een uitvaart. Voor een boeket met een persoonlijk tintje kan hij u prima verder helpen. U vindt zijn winkel op nummer 56 midden in het winkelcentrum aan de Langstraat. Daar werkt hij met een team van enthousiaste medewerkers met dagverse bloemen aan verschillende fraaie bloemwerken. U kunt ook al virtueel een kijkje nemen in de winkel door via zijn website of Google Maps een virtuele rondleiding te maken. Wilt u liever ook online bestellen dan kan dat ook. Edwin maakt met zijn winkel deel uit van het samenwerkingsverband Afscheid met Bloemen. Verschillende gerenommeerde bloemisten door heel Nederland hebben zich hierbij aangesloten.

Rouwboeket Wassenaar via Afscheid met Bloemen

Vanuit de gezamenlijke webshop kunt u direct schitterende rouwboeketten voor Wassenaar bestellen. Het rouw boeket wordt door Boeketterie Wassenaar verzorgd en opgestuurd. Zij verzorgen de bestellingen voor de regio Wassenaar dat naast Wassenaar ook bestaat uit Voorburg, Leidschendam, Voorschoten, Leiden, Katwijk, Valkenburg en Rijnsburg. Bestel je voor 12:00 dan wordt het dezelfde dag nog verstuurd. Op alle bestellingen biedt Afscheid met Bloemen tevens een 100% levergarantie.

Uitvaartbloemist Wassenaar

In het midden van het winkelcentrum van Wassenaar aan de Langstraat runt Edwin Vollebregt samen met zijn team Boeketterie Wassenaar. Zijn bloemenwinkel is al jaren een begrip in de regio.

Persoonlijke aandacht en vakmanschap staat hier hoog in het vaandel.

Edwin: ‘Bloemen spelen bij overlijden een belangrijke rol. Ze bieden troost en geven de gevoelens weer die in deze moeilijke dagen niet altijd uit te spreken zijn. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart op gepaste wijze aan te kleden.  Wij helpen u er graag bij.’

Boeketterie Wassenaar is een partner van Afscheid met Bloemen in de regio Wassenaar:

  • Wassenaar
  • Voorburg
  • Leidschendam
  • Voorschoten
  • Leiden
  • Katwijk
  • Valkenburg
  • Rijnsburg

De Boeketterie
Langstraat 56
2242 KN Wassenaar

Tel. (+31)70 – 5119192

Openingstijden:

Maandag t/m zaterdag: 7:00 – 18:00 uur
Elke 1e zondag vd maand: 12:00 – 17:00 uur

Afscheid met Bloemen Wassenaar

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.