Wassenaar

Boeketterie Wassenaar

Namens Edwin Vollebregt heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen.

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwstuk Wassenaar

Rouwstukken worden gebruikt voor op of naast de kist en vormen vaak de manier om uiting aan gevoelens te geven tijdens een afscheid. Het bepaalt de sfeer en drukt zo een belangrijke stempel op de uitvaart. Door de schikking kan er iets over de persoonlijkheid van de overleden persoon worden gezegd. Dat kan o.a. door gebruik te maken van stoere materialen of juist een bloemstuk in de vorm van een hartje te maken bijvoorbeeld. Ook met kleur en het type bloem kan op een indirect wijze veel worden gezegd zonder daarvoor woorden te hoeven gebruiken. Bloemen zijn van oudsher al waardige dragers van gevoelens en emoties op elk vlak.
Juist bij een definitief afscheid is dat extra belangrijk. Vaak zijn we zo verslagen van verdriet dat we het zelf moeilijk vinden om de juiste woorden te vinden. Bloemen kunnen daarbij prima helpen. Omdat je maar één kans hebt om dit goed te doen, laten veel mensen het over aan een vakbekwame bloemist. Heb je rouwstukken voor Wassenaar nodig dan kun je daarvoor aankloppen bij Edwin Vollebregt van Boeketterie Wassenaar.

Rouwstukken via Boeketterie Wassenaar

Vanuit zijn winkel midden in het winkelcentrum aan de Langstraat, helpt Edwin mensen met de laatste groet. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart op gepaste wijze aan te kleden en hij helpt je daar graag bij. Bekijk de voorbeelden in de winkel of het fotoboek in de winkel om inspiratie op te doen. Weet je ongeveer al waar je naar zoekt en wil je online bestellen dan kan dat via de website Afscheid met Bloemen. Dit is een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland waar ook Boeketterie Wassenaar deel van uitmaakt. Boeketterie Wassenaar verzorgt alle rouwstukken voor de regio Wassenaar die via Afscheid met Bloemen worden besteld. Tot deze regio behoren ook Voorburg, Leidschendam, Voorschoten, Leiden, Katwijk, Valkenburg en Rijnsburg.

Rouwstukken voor Wassenaar via Afscheid met Bloemen

Bestellen gaat snel en veilig via de webshop. Plaats je de bestelling voor 12:00 dan verzenden wij het dezelfde dag nog. Wij leveren ook aan uitvaartcentra. Op alle bestellingen bieden wij een 100% levergarantie. Voor vragen zijn wij naast email ook telefonisch te bereiken. Dat kan dagelijks tussen 9:00-21:00 via telefoonnummer 06-43834706.

Uitvaartbloemist Wassenaar

In het midden van het winkelcentrum van Wassenaar aan de Langstraat runt Edwin Vollebregt samen met zijn team Boeketterie Wassenaar. Zijn bloemenwinkel is al jaren een begrip in de regio.

Persoonlijke aandacht en vakmanschap staat hier hoog in het vaandel.

Edwin: ‘Bloemen spelen bij overlijden een belangrijke rol. Ze bieden troost en geven de gevoelens weer die in deze moeilijke dagen niet altijd uit te spreken zijn. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart op gepaste wijze aan te kleden.  Wij helpen u er graag bij.’

Boeketterie Wassenaar is een partner van Afscheid met Bloemen in de regio Wassenaar:

  • Wassenaar
  • Voorburg
  • Leidschendam
  • Voorschoten
  • Leiden
  • Katwijk
  • Valkenburg
  • Rijnsburg

De Boeketterie
Langstraat 56
2242 KN Wassenaar

Tel. (+31)70 – 5119192

Openingstijden:

Maandag t/m zaterdag: 7:00 – 18:00 uur
Elke 1e zondag vd maand: 12:00 – 17:00 uur

Afscheid met Bloemen Wassenaar

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.