Zwolle

Bloemensfeer Winand Hazelaar

Namens Winand Hazelaar heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen.

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Bloemen begrafenis Zwolle

Wilt u bloemen voor een begrafenis in Zwolle die een sobere of juist uitbundige uitstraling hebben? Voor elke specifieke wens kunt u terecht bij Bloemensfeer Winand Hazelaar. Hij denkt met u mee over de aankleding van de afscheidsplechtigheid zoals u voor ogen hebt. Zo geven de bloemen een sfeer die past bij een eervol afscheid van de overledene.

Begrafenis bloemen Zwolle via Bloemensfeer Winand Hazelaar

Bloemensfeer Winand Hazelaar is te bezoeken aan de Assendorperstraar 39. Daar kunt u uw wensen kenbaar maken. Vervolgens gaat hij met zijn team aan de slag om voor u een schitterend bloemstuk voor de begrafenis in Zwolle te maken. Bloemen worden al van oudsher ingezet om emoties over te brengen en hebben in de loop der tijd net als kleuren verschillende symbolische betekenissen gekregen. Zelfs combinaties van kleuren kunnen een betekenis hebben. Met een witte en rode roos geef je aan altijd samen te willen zijn bijvoorbeeld. Door het arrangement, kleuren en bloemkeuze kunt u zo op indirecte wijze uw gevoelens onder woorden brengen.

Bloemen begrafenis Zwolle via Afscheid met Bloemen

Door de passie en vakmanschap van Winand Hazelaar maakt hij met zijn bedrijf onderdeel uit van Afscheid met Bloemen. Dit is een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten verspreid door heel Nederland. Via de website van Afscheid met Bloemen is het mogelijk om schitterende begrafenis bloemen voor Zwolle te bestellen. De bloemist die in de betreffende regio werkzaam is, verzorgt de bestelling. In de gemeente Zwolle is dat dus Bloemensfeer Winand Hazelaar. U weet dus zeker dat een professional de bestelling tot in de puntjes in orde maakt. Bestelt u voor 12:00 dan verzenden we het nog dezelfde dag. Op alle bestellingen geldt een 100% levergarantie. Wij leveren ook direct aan uitvaartcentra. Voor vragen over ons assortiment of bestelwijze kunt u dagelijks tussen 9:00-21:00 even bellen met 06-43834706.

Uitvaartbloemist Zwolle

Bloemensfeer Winand Hazelaar vindt u aan het begin van de Assendorperstraat in Zwolle, een bekende en karakteristieke winkelstraat aan de rand van het oude centrum van de Hanzestad.

Eigenaar Winand staat altijd klaar om uw bloemideeën vorm te geven met een natuurlijke schoonheid. Het vertalen van uw wensen is zijn uitgangspunt, zodat het kan bijdragen een persoonlijk en waardig afscheid.

Winand: “Graag denken wij met u mee over een passend rouwarrangement en/of de aankleding van de afscheidsplechtigheid. Sober en ingetogen, of juist uitbundig en kleurrijk, wat de specifieke wensen van de overledene of nabestaanden ook zijn. Uiteraard zorgen wij voor levering op de gewenste locatie, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Zo kunt u zich richten op een eervol afscheid”

Bloemensfeer Winand Hazelaar is partner van Afscheid met Bloemen in de regio Zwolle

Deze regio bestaat uit de volgende plaatsen.

  • Gemeente Zwolle

Bloemensfeer Winand Hazelaar
Assendorperstraat 39
8012 DE Zwolle

Tel. 038 4215026

Bereikbaar

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 9.30 uur tot 18.00 uur
Zaterdag: 9.30 uur tot 17.00 uur

Afscheid met bloemen Zwolle

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.