Zwolle

Bloemensfeer Winand Hazelaar

Namens Winand Hazelaar heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen.

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Grafstuk Zwolle

Voor grafstukken in Zwolle kun tu terecht bij Bloemensfeer Winand Hazelaar. Hij heeft zijn winkel aan de bekende karakteristieke Assendorpersstraat op nummer 39. Aan de rand van het oude centrum kunt u daar terecht voor mooie grafstukken in Zwolle. Hij kan uw wensen vertalen in een mooi bloemstuk dat het graf van uw dierbare opluistert. Hij kan vanuit zijn ervaring en kennis u bijstaan met advies en denkt graag met u mee.

Grafstukken Zwolle via Bloemensfeer Winand Hazelaar

Met een grafstuk kunt u nog steeds uw gevoelens met betrekking tot het verlies tot uiting brengen. Het grafstuk helpt niet alleen om iets te kunnen doen voor de overledene maar biedt daarnaast ook troost aan andere nabestaanden die het graf bezoeken. Bloemensfeer Winand Hazelaar maakt deel uit van Afscheid met Bloemen. Verschillende gerenommeerde bloemisten zijn bij dit samenwerkingsverband aangesloten en zijn elk verantwoordelijk voor de eigen regio. Bestellingen die via de webshop van Afscheid met Bloemen worden geplaatst, worden door de betreffende bloemist in die regio verzorgd. Voor de gemeente Zwolle is dat dus Bloemensfeer Winand Hazelaar. In ons assortiment vindt u mooie eigentijdse grafstukken die dus door een professionele bloemist in uw regio wordt verzorgd en verstuurd. Alle bestellingen via Afscheid met Bloemen zijn gedekt door een 100% levergarantie.

Grafstukken Zwolle via Afscheid met Bloemen

Via de webshop van Afscheid met Bloemen kunt u fraaie eigentijds grafstuk voor Zwolle bestellen. Wij hebben naast grafstukken met bloemen ook grafstukken met succulenten (vetplantjes). Deze grafstukken hebben minder onderhoud nodig en blijven langer goed. Ze zijn beter bestand tegen veranderende weersomstandigheden. Bestel uw grafstuk voor Zwolle vandaag nog via de website van Afscheid met Bloemen. Doet u dat voor 12:00 dan verzenden we het dezelfde dag nog. Voor vragen kunt u naast het contactformulier en mailadres ook telefonisch contact met ons opnemen. Dat kan zelfs dagelijks van 9:00-21:00 via het telefoonnummer 06-43834706.

Uitvaartbloemist Zwolle

Bloemensfeer Winand Hazelaar vindt u aan het begin van de Assendorperstraat in Zwolle, een bekende en karakteristieke winkelstraat aan de rand van het oude centrum van de Hanzestad.

Eigenaar Winand staat altijd klaar om uw bloemideeën vorm te geven met een natuurlijke schoonheid. Het vertalen van uw wensen is zijn uitgangspunt, zodat het kan bijdragen een persoonlijk en waardig afscheid.

Winand: “Graag denken wij met u mee over een passend rouwarrangement en/of de aankleding van de afscheidsplechtigheid. Sober en ingetogen, of juist uitbundig en kleurrijk, wat de specifieke wensen van de overledene of nabestaanden ook zijn. Uiteraard zorgen wij voor levering op de gewenste locatie, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Zo kunt u zich richten op een eervol afscheid”

Bloemensfeer Winand Hazelaar is partner van Afscheid met Bloemen in de regio Zwolle

Deze regio bestaat uit de volgende plaatsen.

  • Gemeente Zwolle

Bloemensfeer Winand Hazelaar
Assendorperstraat 39
8012 DE Zwolle

Tel. 038 4215026

Bereikbaar

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 9.30 uur tot 18.00 uur
Zaterdag: 9.30 uur tot 17.00 uur

Afscheid met bloemen Zwolle

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.