Zwolle

Bloemensfeer Winand Hazelaar

Namens Winand Hazelaar heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen.

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwbloem Zwolle

Rouwbloemen kunnen dienst doen als de dragers van de gevoelens van verdriet waar u van overloopt. Doordat zij vaak moeilijk in woorden zijn te vatten, bieden bloemen daarbij uitkomst. Door de vele symboliek die met rouwbloemen zijn uit te drukken kan er veel indirect worden gezegd. Door kleur, type bloem en schikking kun je zo overbrengen wat je anders moeilijk kunt uiten. Een ervaren bloemist weet wat wel en niet werkt. Zo kan hij u bijstaan met ideeën en advies bij de keuze van de juiste rouwbloemen voor Zwolle. Winand Hazelaar is zo’n ervaren bloemist waar u met uw wensen terecht kunt.

Rouwbloem Zwolle via Bloemensfeer Winand Hazelaar

Bloemensfeer Winand Hazelaar is net aan de rand van het oude centrum te vinden. In de bekende fraaie Assendorperstraat met al zijn winkels vindt u ook de bloemenwinkel van Winand. De winkel is geopend van dinsdag t/m vrijdag: 9.30 uur tot 18.00 uur en zaterdag: van 9.30 uur tot 17.00 uur. Hij kan met zijn rouwbloemen in Zwolle verschillende rouwarrangementen maken die bijdragen aan de juiste sfeer van de uitvaartplechtigheid. Door met hem in gesprek te gaan kunt u uw wensen en/of die van de overledene aangeven. Met zijn kennis en kunde weet hij die sfeer te vatten in een passende aankleding van een uitvaart, in welke vorm dan ook.

Rouwbloemen Zwolle via Afscheid met Bloemen

Door zijn vakbekwaamheid en passie voor rouwbloemen is Winand met zijn zaak ook onderdeel van Afscheid met Bloemen. Dit is een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten door heel Nederland. Via een gezamenlijke website zijn er diverse fraaie rouwbloemen te bestellen in verschillende arrangementen. Neem snel een kijkje en bestel vandaag nog uw rouwbloemen voor Zwolle. Doet u dit voor 12:00 dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen voor Zwolle worden verzorgd door Bloemensfeer Winand Hazelaar. Op alle bestellingen is een 100% levergarantie van toepassing. Voor vragen kan er tussen 9:00-21:00 worden gebeld met 06-43834706.

Uitvaartbloemist Zwolle

Bloemensfeer Winand Hazelaar vindt u aan het begin van de Assendorperstraat in Zwolle, een bekende en karakteristieke winkelstraat aan de rand van het oude centrum van de Hanzestad.

Eigenaar Winand staat altijd klaar om uw bloemideeën vorm te geven met een natuurlijke schoonheid. Het vertalen van uw wensen is zijn uitgangspunt, zodat het kan bijdragen een persoonlijk en waardig afscheid.

Winand: “Graag denken wij met u mee over een passend rouwarrangement en/of de aankleding van de afscheidsplechtigheid. Sober en ingetogen, of juist uitbundig en kleurrijk, wat de specifieke wensen van de overledene of nabestaanden ook zijn. Uiteraard zorgen wij voor levering op de gewenste locatie, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Zo kunt u zich richten op een eervol afscheid”

Bloemensfeer Winand Hazelaar is partner van Afscheid met Bloemen in de regio Zwolle

Deze regio bestaat uit de volgende plaatsen.

  • Gemeente Zwolle

Bloemensfeer Winand Hazelaar
Assendorperstraat 39
8012 DE Zwolle

Tel. 038 4215026

Bereikbaar

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 9.30 uur tot 18.00 uur
Zaterdag: 9.30 uur tot 17.00 uur

Afscheid met bloemen Zwolle

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.