Zwolle

Bloemensfeer Winand Hazelaar

Namens Winand Hazelaar heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen.

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwboeket Zwolle

Een rouwboeket wordt gestuurd naar de overledene terwijl troostboeketten worden gestuurd naar de nabestaanden. Met een rouwboeket kunt u op een effectieve wijze uw emoties tot uiting brengen. U kunt hierin zo ver gaan als u wilt. U kunt bijvoorbeeld expliciet voor bepaalde bloemen en kleuren kiezen die een symbolische betekenis hebben die aansluit op de persoon van de overledene. Hebt u een rouw boeket in Zwolle nodig dan is Winand Hazelaar daarvoor de aangewezen persoon voor.

Rouwboeket Zwolle via Afscheid met Bloemen

Bloemensfeer Winand Hazelaar is te vinden aan de Assendorperstraat 39 aan de rand van het oude centrum van Zwolle. Of het nu een kleurrijk afscheidsplechtigheid moet worden of juist ingetogen, Winand weet met zijn werk altijd de juiste sfeer te bepalen. Samen met u denkt hij mee om tot een waardige en persoonlijk afscheid van uw dierbare te komen. Bloemensfeer Winand Hazelaar maakt met zijn bloemenzaak ook deel uit van Afscheid met Bloemen: Een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten door heel Nederland die een passie voor rouwbloemen delen. Niet alleen de passie wordt gedeeld, ook de vakmanschap. Wanneer u via de website Afscheid met Bloemen rouwboeketten voor Zwolle bestelt dan wordt dat voor de regio Zwolle verzorgd door Bloemensfeer Winand Hazelaar. U weet dus zeker dat er altijd een vakkundige bloemist het boeket voor u verzorgt.

Rouw boeket Zwolle bestellen

Alle rouwboeketten die u bestelt via Afscheid met Bloemen zijn minimaal 40 centimeter en maximaal 100 centimeter lang. Ze hebben een platte onderzijde en zijn afgewerkt met een lint. Uiteraard ontbreekt ook het kaartje niet waarvoor u een tekst kunt opgeven. Op alle bestellingen bieden wij 100% levergarantie. Wanneer de rouwboeketten voor Zwolle voor 12:00 worden besteld dan versturen wij het nog diezelfde dag. Voor vragen over de bestelprocedure of over ons assortiment kunt u ons altijd bereiken. Dat kan via ons contactformulier maar ook via ons telefoonnummer van 9:00-21:00 op 06-43834706.

Uitvaartbloemist Zwolle

Bloemensfeer Winand Hazelaar vindt u aan het begin van de Assendorperstraat in Zwolle, een bekende en karakteristieke winkelstraat aan de rand van het oude centrum van de Hanzestad.

Eigenaar Winand staat altijd klaar om uw bloemideeën vorm te geven met een natuurlijke schoonheid. Het vertalen van uw wensen is zijn uitgangspunt, zodat het kan bijdragen een persoonlijk en waardig afscheid.

Winand: “Graag denken wij met u mee over een passend rouwarrangement en/of de aankleding van de afscheidsplechtigheid. Sober en ingetogen, of juist uitbundig en kleurrijk, wat de specifieke wensen van de overledene of nabestaanden ook zijn. Uiteraard zorgen wij voor levering op de gewenste locatie, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Zo kunt u zich richten op een eervol afscheid”

Bloemensfeer Winand Hazelaar is partner van Afscheid met Bloemen in de regio Zwolle

Deze regio bestaat uit de volgende plaatsen.

  • Gemeente Zwolle

Bloemensfeer Winand Hazelaar
Assendorperstraat 39
8012 DE Zwolle

Tel. 038 4215026

Bereikbaar

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 9.30 uur tot 18.00 uur
Zaterdag: 9.30 uur tot 17.00 uur

Afscheid met bloemen Zwolle

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.