Bestel bloemen

Het assortiment rouwbloemen van Afscheid met Bloemen bestaat uit vier categorieën, samengesteld met de mooiste bloemen. Direct bestellen?

Bel voor advies

Heeft u vragen over het assortiment of het bestelproces van Afscheid met Bloemen? Bel voor advies  Bel 06-43834706, dagelijks bereikbaar van 9.00 tot 21.00.

Rouwbloemen

Bloemen worden gebruikt voor verschillende belangrijke gebeurtenissen in ons leven. Meestal voor feestelijke gelegenheden maar bij het afscheid van een dierbare kunnen bloemen ook een troostende werking krijgen. Daarnaast geeft een rouwbloem blijk van waardering en liefde tegenover de overledene en biedt het troost aan de nabestaanden.

Rouwbloem en symboliek

Veel bloemen hebben hun eigen symboliek, zo staat de roos voor schoonheid, liefde en vergankelijkheid en de Aster voor vaarwel. Rouwbloemen kunnen daardoor ook aansluiten op de persoonlijkheid van de overleden dierbare. De gerenommeerde bloemisten die zijn aangesloten bij Afscheid met Bloemen hebben veel ervaring in het samenstellen van prachtige arrangementen met rouwbloemen. De arrangementen zijn leverbaar als rouwstuk op of naast de kist, als grafstuk of grafwerk op het graf of als rouwboeket. De bijzondere rouwbloemen die worden gebruikt komen van het seizoen.

Eigentijds

Kenmerkend voor ons aanbod zijn de eigentijdse creaties van onze ervaren bloemisten. Zo hebben wij een rouwboeket Stoer dat als basis een stoere strong van seringen hout en daardoor zeer geschikt voor een man. Voor op de kist hebben ook een Special Natuurlijk dat symbool staat voor de schoonheid van de natuur en een mooi gevlochten rand heeft van verschillende grassen. Naast rouwbloemen maken wij ook gebruik van succulenten (vetplantjes) in onze grafstukken waar u ook mooie eigentijdse creaties van vindt in onze webshop.

Rouwbloemen bestellen

Afscheid met Bloemen is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit Nederland. Deze bloemisten kunt u gewoon direct bezoeken of bellen voor advies of om uw speciale wensen met betrekking tot het bloemstuk te bespreken. Via onze website vindt u de betreffende bloemist in uw regio. Direct rouwbloemen bestellen uit de webshop van Afscheid met Bloemen kan uiteraard ook. De dichtstbijzijnde bloemist levert dan het bloemstuk. Alle aangesloten bloemisten bieden een 100% leveringsgarantie en kunnen het bloemstuk ook afleveren bij uw uitvaartonderneming. Uiteraard kunt u ook een lint of kaartje toevoegen tijdens het bestelproces.