Zwolle

Bloemensfeer Winand Hazelaar

Namens Winand Hazelaar heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen.

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwstuk Zwolle via Bloemensfeer Winand Hazelaar

Een rouwstuk behoort vaak tot de belangrijkste onderdelen van een uitvaart aangezien het een duidelijke stempel drukt op de sfeer. Het biedt de mogelijkheid om echt iets over de overledene te zeggen zonder daarvoor geschreven of gesproken woorden te gebruiken. Door de keuze van kleuren, type bloemen en de manier van schikken, kan er veel over de overleden persoon worden gezegd. Een dergelijke persoonlijke ‘touch’ biedt ook vaak veel troost voor de nabestaanden. Dat begrijpt ook Winand Hazelaar uit Zwolle. Aan zijn zaak aan de Assendorperstraat 39 aan de rand van het oude centrum kunt u terecht voor uw persoonlijke wensen.

Rouwstukken Zwolle via Afscheid met Bloemen

Voor uw rouwstukken in Zwolle is Bloemensfeer Winand Hazelaar dus waar u moet zijn. Wilt u wel een vakkundig gemaakt rouwstuk voor Zwolle maar dringt de tijd of bent u niet in de gelegenheid langs te gaan? In date geval is het ook goed om te weten dat u via Afscheid met Bloemen kunt bestellen. Afscheid met Bloemen is een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten door heel Nederland die elkaar hebben gevonden in passie voor rouwbloemen. Via de website van Afscheid met Bloemen is het mogelijk om schitterende rouwstukken online te bestellen. Bekijk het eigentijdse assortiment waarbij u ook rouwstukken vindt rond een bepaald thema zoals ‘stoer’, ‘lief’, ‘tuin’ en dergelijke. Elk rouwstuk wordt gemaakt van bijzondere bloemen uit het seizoen. De aangesloten bloemist uit de regio waar het rouwstuk wordt besteld, neemt de taak op zich. Voor bestellingen voor Zwolle is dat dus Bloemensfeer Winand Hazelaar.

Rouwstuk Zwolle bestellen via Afscheid met Bloemen

Bestellen van een rouwstuk voor Zwolle via Afscheid met Bloemen is heel eenvoudig en veilig. Alle bestellingen zijn gedekt door een 100% levergarantie en worden dezelfde dag verzonden door onze eigen bezorgdienst (mits voor 12:00 besteld). Bekijk ons mooie aanbod en bestel vandaag nog.

Uitvaartbloemist Zwolle

Bloemensfeer Winand Hazelaar vindt u aan het begin van de Assendorperstraat in Zwolle, een bekende en karakteristieke winkelstraat aan de rand van het oude centrum van de Hanzestad.

Eigenaar Winand staat altijd klaar om uw bloemideeën vorm te geven met een natuurlijke schoonheid. Het vertalen van uw wensen is zijn uitgangspunt, zodat het kan bijdragen een persoonlijk en waardig afscheid.

Winand: “Graag denken wij met u mee over een passend rouwarrangement en/of de aankleding van de afscheidsplechtigheid. Sober en ingetogen, of juist uitbundig en kleurrijk, wat de specifieke wensen van de overledene of nabestaanden ook zijn. Uiteraard zorgen wij voor levering op de gewenste locatie, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Zo kunt u zich richten op een eervol afscheid”

Bloemensfeer Winand Hazelaar is partner van Afscheid met Bloemen in de regio Zwolle

Deze regio bestaat uit de volgende plaatsen.

  • Gemeente Zwolle

Bloemensfeer Winand Hazelaar
Assendorperstraat 39
8012 DE Zwolle

Tel. 038 4215026

Bereikbaar

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 9.30 uur tot 18.00 uur
Zaterdag: 9.30 uur tot 17.00 uur

Afscheid met bloemen Zwolle

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.