Bestel bloemen

Het assortiment rouwbloemen van Afscheid met Bloemen bestaat uit vier categorieën, samengesteld met de mooiste bloemen. Direct bestellen?

Bel voor advies

Heeft u vragen over het assortiment of het bestelproces van Afscheid met Bloemen? Bel voor advies  Bel 06-43834706, dagelijks bereikbaar van 9.00 tot 21.00.

Rouwboeket met lint bestellen

Wanneer je een dierbare bent verloren dan kun je door middel van een rouwboeket jouw gevoelens uiten. Door een rouwboeket met lint te kopen kun je ook nog een persoonlijke tekst schrijven. Via Afscheid met Bloemen kun je verschillende schitterende boeketten kiezen. Bij elk boeket kun je aangeven of je twee rouwlinten of 4 rouwlinten wilt (of geen). Vervolgens kun je dan per lint de tekst opgeven. Standaard wordt ook een kaartje bijgeleverd waarop je een langere tekst kunt opgeven. Een luxe kaartje of helemaal geen kaartje is ook mogelijk.

Rouwboeket met lint kopen

Afscheid met Bloemen is een samenwerkingsverband van verschillende gerenommeerde bloemisten door heel Nederland. Zij hebben een passie voor rouwbloemen en gecombineerd met hun vakmanschap maken ze van elk rouwboeket iets speciaals. Elke bloemist heeft ook een fotoboek met voorbeelden. Je kunt op de website van Afscheid met Bloemen een overzicht zien van alle bloemisten die zijn aangesloten. Op die manier vind je ook de bloemist die in jouw regio werkzaam is. Je kunt die vervolgens bezoeken om jouw wensen kenbaar te maken. Je kunt er ook voor kiezen om jouw rouwboeket met lint online te bestellen via de website van Afscheid met bloemen.

Rouwboeket met lint online bestellen

De bestellingen geplaatst in de webshop van Afscheid met Bloemen worden automatisch doorgezet naar de aangesloten bloemist in die regio. Je hebt keuze uit verschillende schitterende boeketten zodat je een boeket kunt kiezen dat het beste past bij het gevoel dat je wilt overbrengen. De boeketten zijn minimaal 40 cm en maximaal 100 cm lang. De bloemist van dienst zorgt er vervolgens voor dat het rouwboeket met zorg wordt samengesteld en op tijd wordt geleverd. Een rouwboeket met lint bestellen voor 12:00 uur zorgt ervoor dat het de volgende dag al kan worden bezorgd (of dag naar keuze). Alle bestellingen worden gedekt door onze 100% levergarantie. Wanneer je vragen hebt, kun je ons altijd bellen via het hoofdnummer van Afscheid met Bloemen. Dat kan op 06-43834706 zeven dagen per week van 09:00 uur tot 21:00 uur. Je kunt ook ons contactformulier op de website gebruiken.