Bestel bloemen

Het assortiment rouwbloemen van Afscheid met Bloemen bestaat uit vier categorieën, samengesteld met de mooiste bloemen. Direct bestellen?

Bel voor advies

Heeft u vragen over het assortiment of het bestelproces van Afscheid met Bloemen? Bel voor advies  Bel 06-43834706, dagelijks bereikbaar van 9.00 tot 21.00.

Boeket overlijden

Boeket overlijden dierbare

Met het verlies van een dierbare begint het afscheid. Om tijdens de uitvaart uw gevoelens m.b.t. de overledene over te brengen, kunt u een overlijdens boeket laten samenstellen. Met een dergelijk rouwboeket geeft u ook op symbolische wijze blijk van uw gevoelens voor hem of haar. Op het bijgevoegde kaartje en/of op de linten kunt u ook een tekst gebruiken. Vaak is het lastig om uw gevoelens onder woorden te brengen. Met een boeket bij overlijden kunt u dat met tekst en symboliek op een mooie en effectieve wijze vormgeven. Uiteraard wilt u dat een dergelijk rouwboeket met zorg wordt samengesteld. Bij Afscheid met Bloemen kunt u een rouwboeket laten samenstellen door bloemisten die hun vak verstaan.

Rouwboeketten via Afscheid met Bloemen

Een boeket bestellen bij het overlijden van een dierbare kan dus via het samenwerkingsverband Afscheid met Bloemen. Verschillende gerenommeerde bloemisten met een passie voor rouwbloemen hebben zich hier bij aangesloten. Met hun vakmanschap en oog voor detail maken ze met zorg samengestelde rouwboeketten die recht doen aan uw gevoelens en emoties. Op de website vindt u een bloemist in uw regio voor wanneer u speciale wensen hebt. Maar ook op de website van Afscheid met Bloemen kunt u terecht voor verschillende fraaie overlijdens boeketten die eenvoudig online te bestellen zijn. We hebben rouwboeketten die zijn toegepast op het huidige seizoen. Deze rouwboeketten zijn daardoor altijd een passende keuze. We hebben ook boeketten die modern of stoer zijn bijvoorbeeld. Zo kunt u met het rouwboeket niet alleen uw gevoelens uiten maar ook iets zeggen over de overledene. Dat maakt de uitvaart nog persoonlijker.

Boeket bij overlijden online bestellen

Alle bestellingen worden gedekt door een 100% levergarantie. We kunnen de volgende dag al leveren wanneer u voor 12:00 uur bestelt. We kunnen ook direct aan uitvaartcentra leveren. Voor vragen kunt u naast ons contactformulier ook telefonisch contact met ons opnemen. U kunt daarvoor zeven dagen per week van 9:00-21:00 bellen met 06-43834706.