Bestel bloemen

Het assortiment rouwbloemen van Afscheid met Bloemen bestaat uit vier categorieën, samengesteld met de mooiste bloemen. Direct bestellen?

Bel voor advies

Heeft u vragen over het assortiment of het bestelproces van Afscheid met Bloemen? Bel voor advies  Bel 06-43834706, dagelijks bereikbaar van 9.00 tot 21.00.

Boeket overlijden

Boeket overlijden dierbare

Met het verlies van een dierbare begint het afscheid. Om tijdens de uitvaart jouw gevoelens m.b.t. de overledene over te brengen, kun je een overlijdens boeket laten samenstellen. Met een dergelijk rouwboeket geef je ook op symbolische wijze blijk van jouw gevoelens voor hem of haar. Op het bijgevoegde kaartje en/of op de linten kun je ook een tekst gebruiken. Vaak is het lastig om jouw gevoelens onder woorden te brengen. Met een boeket bij overlijden kun je dat met tekst en symboliek op een mooie en effectieve wijze vorm geven. Uiteraard wil je dat een dergelijk rouwboeket met zorg wordt samengesteld. Bij Afscheid met Bloemen kun je een rouwboeket laten samenstellen door bloemisten die hun vak verstaan.

Rouwboeketten via Afscheid met Bloemen

Een boeket bestellen bij het overlijden van een dierbare kan dus via het samenwerkingsverband Afscheid met Bloemen. Verschillende gerenommeerde bloemisten met een passie voor rouwbloemen hebben zich hier bij aangesloten. Met hun vakmanschap en oog voor detail maken ze met zorg samengestelde rouwboeketten die recht doen aan jouw gevoelens en emoties. Op de website vind je een bloemist in jouw regio voor wanneer je speciale wensen hebt. Maar ook op de website van Afscheid met Bloemen kun je terecht voor verschillende fraaie overlijdens boeketten die eenvoudig online te bestellen zijn. We hebben rouwboeketten die zijn toegepast op het huidige seizoen. Deze rouwboeketten zijn daardoor altijd een passende keuze. We hebben ook boeketten die modern of stoer zijn bijvoorbeeld. Zo kun je met het rouwboeket niet alleen jouw gevoelens uiten maar ook iets zeggen over de overledene. Dat maakt de uitvaart nog persoonlijker.

Boeket bij overlijden online bestellen

Alle bestellingen worden gedekt door een 100% levergarantie. We kunnen de volgende dag al leveren wanneer je voor 12:00 uur bestelt. We kunnen ook direct aan uitvaartcentra leveren. Voor vragen kun je naast ons contactformulier ook telefonisch contact met ons opnemen. Je kunt daarvoor zeven dagen per week van 9:00-21:00 bellen met 06-43834706.