Bestel bloemen

Het assortiment rouwbloemen van Afscheid met Bloemen bestaat uit vier categorieën, samengesteld met de mooiste bloemen. Direct bestellen?

Bel voor advies

Heeft u vragen over het assortiment of het bestelproces van Afscheid met Bloemen? Bel voor advies  Bel 06-43834706, dagelijks bereikbaar van 9.00 tot 21.00.

Rouwboeket herfstkleuren

Rouwboeket herfstkleuren

Wanneer een dierbare is overleden kunt u uw medeleven uiten door een rouwboeket voor de uitvaart te laten samenstellen. Door te kiezen voor een herfst rouwboeket kiest u voor een boeket dat sowieso past bij de uitvaart. Door bloemen uit het seizoen te gebruiken hebt u ook altijd de beste kwaliteit. Om ook de beste kwaliteit te krijgen in bloemschikking, kiest u voor een vakkundige bloemist die door zijn of haar ervaring een schitterend boeket met zorg kan samenstellen. Zij weten als geen ander hoe bloemen een emotie kunnen overbrengen die moeilijk in woorden is uit te drukken.

Rouwboeket herfst via bloemisten Afscheid met Bloemen

Afscheid met Bloemen is een samenwerkingsverband van verschillende gerenommeerde bloemisten. Hierdoor weet u zeker dat het herfst rouwboeket aan de hoogste kwaliteitseisen zal voldoen. Op onze website vindt u een overzicht van alle bloemisten die bij ons zijn aangesloten. Zo vind u ook de bloemist in uw regio. Hij/zij verzorgt ook bestellingen die u plaatst via de website van Afscheid met Bloemen. Dus wanneer u uw rouwboeket herfst bestelt dan wordt het door een bloemist uit uw regio samengesteld en verstuurd. Voor de contactgegevens kunt u onze website bezoeken. Alle rouwboeketten zijn minimaal 40 en maximaal 100 cm lang en worden voorzien van een kaartje indien gewenst. Optioneel zijn de boeketten ook met 2 of 4 linten te bestellen.

Online bestellen rouwboeket herfstkleuren

Bestelt u voor 12:00 uur dan kunt u het rouwboeket herfst al de volgende dag geleverd krijgen (of dag naar keuze). Sowieso is elke bestelling gedekt door een 100% levergarantie. Hebt u specifieke wensen dan kunt u contact opnemen met de bloemist in uw regio. Hebt u algemene vragen dan kunt u ook zeven dagen per week van 9:00-21:00 uur bellen met 06-43834706. Wij beantwoorden graag al uw vragen. Alle genoemde prijzen zijn exclusief €10,- bezorgkosten.