Bestel bloemen

Het assortiment rouwbloemen van Afscheid met Bloemen bestaat uit vier categorieën, samengesteld met de mooiste bloemen. Direct bestellen?

Bel voor advies

Heeft u vragen over het assortiment of het bestelproces van Afscheid met Bloemen? Bel voor advies  Bel 06-43834706, dagelijks bereikbaar van 9.00 tot 21.00.

Rouwboeket laten bezorgen

Bent u bijvoorbeeld zelf niet in de gelegenheid om de uitvaart te bezoeken dan kunt u uw rouwboeket ook laten bezorgen bij het uitvaartcentrum. Zo weet u zeker dat het netjes en op tijd aankomt. Voor de nabestaanden kunt u ook een troostboeket sturen. Met de bloemen, kleuren en schikking kan er met een rouwboeket veel op een indirecte wijze worden gezegd dankzij de symbolische betekenis van bloemen en kleuren. Aangezien u geen herkansing hebt, wilt u uiteraard dat het rouwboeket door een professionele bloemist verzorgd wordt. Dat kan via Afscheid met Bloemen.

Rouwboeketten laten bezorgen via Afscheid met Bloemen

Afscheid met bloemen is een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten die zich door heel Nederland bevinden. Het laten bezorgen van een rouwboeket gaat heel eenvoudig via de website van Afscheid met Bloemen. Kies een van de schitterende rouwboeketten uit onze webshop. We hebben ze in verschillende stijlen. Ons rouwboeket seizoen is sowieso een passende keuze en bevat schitterende verse bloemen van het seizoen. U kunt het rouwboeket laten bezorgen in groottes van minimaal 40 cm en maximaal 100 cm. Alle rouwboeketten kunt u laten bezorgen met een kaartje en/of met rouwlinten (optioneel). Op het kaartje en de rouwlinten kunt u nog een persoonlijke boodschap kwijt die u via de website kunt invoeren. Op alle bestellingen bieden we een 100% levergarantie.

Contact opnemen met Afscheid met Bloemen

Hebt u speciale wensen dan kunt u altijd rechtstreeks contact opnemen met de bloemist in uw regio. Op de website ziet u een overzicht van de bloemisten uit elke regio die bij ons zijn aangesloten. Hebt u vragen over het assortiment en bestelprocedure voor het laten bezorgen van een rouwboeket dan kunt u ook het hoofdnummer gebruiken 06-43834706 dat zeven dagen per week van 9:00-21:00 uur bereikbaar is. Daarnaast kunt u uiteraard ook 24/7 ons contactformulier op de website gebruiken om contact op te nemen.