Bestel bloemen

Het assortiment rouwbloemen van Afscheid met Bloemen bestaat uit vier categorieën, samengesteld met de mooiste bloemen. Direct bestellen?

Bel voor advies

Heeft u vragen over het assortiment of het bestelproces van Afscheid met Bloemen? Bel voor advies  Bel 06-43834706, dagelijks bereikbaar van 9.00 tot 21.00.

Grafstuk bestellen

Na de uitvaart is er nog een mogelijkheid om jouw respect te betuigen en te laten zien dat er nog steeds aan de overledene wordt gedacht. Dat kan door een grafstuk te bestellen en mee te nemen naar het bezoek van het graf om daar te plaatsen. Niet alleen biedt het jou de mogelijkheid om jouw gevoelens vorm te geven en nog iets te kunnen doen, het biedt daarnaast andere nabestaanden ook veel troost. Wanneer andere nabestaanden zien dat er een grafstuk is geplaatst dan weet men dat de overledene niet alleen in hun gedachten voortleeft maar ook in die van anderen. Voor het kopen van een grafstuk kun je terecht bij de bloemisten van Afscheid met Bloemen.

Grafstuk kopen via Afscheid met Bloemen

Afscheid met Bloemen bestaat uit gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland die zich op basis van hun vakmanschap en passie voor rouwbloemen hebben verenigd in dit samenwerkingsverband. Elk van hen bedient de eigen regio. Op de website van Afscheid met Bloemen vind je ook een overzicht van alle aangesloten bloemisten en de betreffende regio waarin ze werkzaam zijn. Je kunt direct contact opnemen voor specifieke wensen maar het is ook mogelijk via de gemeenschappelijke webshop te bestellen. Door het grafstuk online te bestellen via Afscheid met Bloemen wordt de bestelling automatisch doorgezet naar de bloemist in jouw regio. Er is dus altijd een vakkundige bloemist uit de eigen regio die jouw grafstuk verzorgt.

Bestellen via webshop Afscheid met Bloemen

Wanneer je een grafstuk hebt gezien in ons assortiment dat geschikt is voor het graf van jouw dierbare dan kun je het grafstuk eenvoudig online bestellen. Door onze 100% levergarantie weet je ook zeker dat het aankomt. Bestellingen die worden geplaatst voor 12:00 uur kunnen de volgende dag al geleverd worden (of dag naar keuze). Voor vragen kun je altijd het contactformulier gebruiken of bel zeven dagen per week van 9:00-21:00 uur met 06-43834706.