Bestel bloemen

Het assortiment rouwbloemen van Afscheid met Bloemen bestaat uit vier categorieën, samengesteld met de mooiste bloemen. Direct bestellen?

Bel voor advies

Heeft u vragen over het assortiment of het bestelproces van Afscheid met Bloemen? Bel voor advies  Bel 06-43834706, dagelijks bereikbaar van 9.00 tot 21.00.

Grafstuk

Grafstukken zijn bloemstukken die u meeneemt wanneer u het graf van uw dierbare bezoekt op de begraafplaats. U kunt dan een grafstuk op het graf leggen om uw respect te betuigen en blijk te geven dat er nog steeds aan hem/haar wordt gedacht. De grafstukken zijn beschikbaar in verschillende vormen en maten of met een symbolische betekenis. Wij kunnen het grafstuk als bloemstuk maken maar wij kunnen voor grafstukken ook planten gebruiken.

Onderhoudsvrije grafstukken

Grafstukken met planten behouden langere tijd hun vorm zonder of met weinig onderhoud. U vindt dergelijke grafstukken die minder aandacht en/of verzorging nodig hebben ook terug in de webshop van Afscheid met bloemen.

Zo hebben wij een grafstuk dat bestaat uit scherven en planten waarbij wij gebruik maken van vetplanten en mos. Doordat vetplanten water en voedsel opslaan in hun blad zijn deze plantjes in staat om langere tijd goed te blijven zonder onderhoud. Ook zijn zij goed bestand tegen diverse weersomstandigheden. Daarnaast hebben wij ook een planten-arrangement in potten dat volledig verlijmd is op een ondergrond zodat ze niet omwaaien. Neem een kijkje in onze webshop voor het volledige aanbod.

Grafstukken bestellen

Afscheid met Bloemen is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit Nederland. Deze bloemisten kunt u gewoon direct bezoeken of bellen voor advies. U kunt ook direct grafstukken bestellen uit onze webshop, deze worden dan geleverd door de dichtstbijzijnde bloemist. U kunt bij uw bestelling opgeven welke tekst er op het kaartje moet komen te staan en kunt nog een opmerking plaatsen m.b.t. de bloemkeuze.

Grafstukken besteld voor 12:00 kunnen de volgende dag, of op een dag naar keuze, worden geleverd. Hebt u nog vragen m.b.t. ons assortiment of de bestelprocedure dan kunt u zeven dagen per week contact opnemen via 06-43835706. Wij zitten van 9:00-21:00 voor uw klaar om eventuele vragen die u heeft te beantwoorden.