Bestel bloemen

Het assortiment rouwbloemen van Afscheid met Bloemen bestaat uit vier categorieën, samengesteld met de mooiste bloemen. Direct bestellen?

Bel voor advies

Heeft u vragen over het assortiment of het bestelproces van Afscheid met Bloemen? Bel voor advies  Bel 06-43834706, dagelijks bereikbaar van 9.00 tot 21.00.

Rouwboeket met lint

Rouwboeket lint

Een boeket geven we vaak tijdens speciale gelegenheden en/of wanneer we onze gevoelens voor iemand tot uiting willen brengen of deze extra gewicht willen geven. Vaak gaat het gelukkig om positieve gebeurtenissen maar juist ook bij treurige aangelegenheden kan een boeket erg veel voor de ontvanger betekenen. Een definitief afscheid van een dierbare is zo’n gelegenheid. Het is dan vaak bijzonder lastig om uw gevoelens onder woorden te brengen. Vaak zal u het gevoel hebben dat niets wat u zegt echt recht kan doen aan wat u van binnen voelt. Een rouwboeket kan u daar in ieder geval bij ondersteunen. Zo kan door de bloem- en kleurkeuze ook op indirecte wijze een boodschap overgebracht worden. Op het bijgevoegde kaartje kunt u ook nog een persoonlijke boodschap laten plaatsen. Ook is een rouwboeket met lint te bestellen. Bij Afscheid met Bloemen kunt u schitterende rouwboeketten met lint bestellen.

Keuze lint voor rouwboeket

Afscheid met Bloemen is opgericht als een samenwerkingsverband van verschillende gerenommeerde bloemisten door heel Nederland die elkaar hebben gevonden in de vakmanschap en passie voor rouwbloemen. Elke bloemist verzorgt de eigen regio en kan u helpen aan een persoonlijk rouwboeket met lint. We hebben in de webshop van Afscheid met Bloemen ook al een aantal schitterende rouwboeketten die met lint zijn te bestellen. U kunt kiezen of u voor twee linten of vier linten gaat. Op het lint van het rouwboeket kunt u een tekst laten plaatsen die u direct kunt invoeren in de webshop. Elk boeket wordt standaard geleverd met een kaartje, het is ook mogelijk deze optie uit te zetten of voor een luxer kaartje te kiezen. We hebben boeketten in verschillende stijlen en variërend in grootte van 40 cm tot 100 cm.

Bestellen rouwboeket met lint

Bestellen gaat heel eenvoudig en elke bestelling wordt tevens gedekt door onze 100% levergarantie. We kunnen de rouwboeketten ook direct bij uitvaartcentra bezorgen indien gewenst. Wanneer u voor 12:00 uur bestelt dan kan het boeket de volgende dag al worden geleverd. Hebt u vragen over onze bestelprocedure of over de boeketten in ons assortiment dan kunt u zeven dagen per week van 9:00-21:00 uur bellen met 06-43834706 of gebruik ons contactformulier dat uiteraard altijd beschikbaar is.