Purmerend

Berghroos Bloembinders

Namens Timo en Annemieke heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen.

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Uitvaartbloemist Purmerend

Berghroos Bloembinders is gevestigd aan het Womerplein in Purmerend. Een mooie open winkel waar de mooiste planten en bloemen prachtig tot hun recht komen.

Eigenaren Timo en Annemieke, beide vakmensen staan met hun team voor mooi bloemwerk. Met aandacht en gevoel voor detail.

Het team van Berghroos staat je graag bij door het maken van passend bloemwerk bij het verlies van een dierbare. Berghroos Bloembinders is een partner van Afscheid met Bloemen in de regio Purmerend

Deze regio bestaat uit de volgende gemeentes:

  • Waterland
  • Zeevang
  • Beemster
  • Graft de Rijp
  • Hoorn

En alle tussenliggende plaatsen.

Berghroos Bloembinders
Wormerplein 115-116
1442 CE Purmerend 

Tel. 0299 – 421 983

Bereikbaar

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 17.00 uur

Afscheid met bloemen Purmerend

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.