Den Haag

Meer ’n Bos Bloemen

Namens Linda Verbeek heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen.

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Uitvaartbloemist Den Haag

Aan de langste laan van Europa pal naast het Landgoed Meer en Bos is de bloemenwinkel gevestigd van Linda Verbeek. Mede door de unieke ligging en de uitstraling een begrip in Den Haag.

Linda en haar team staan voor enorme gastvrijheid en vakmanschap en willen ook graag iets voor je betekenen op de momenten wanneer woorden vaak tekort schieten.

Linda: ‘Onze ervaring leert dat niets mooier is dan een bloemstuk dat je gevoelens voor de overledene verbeeldt, of dat past bij de specifieke wensen van de overledene.’

Meer ’n Bos Bloemen is partner van Afscheid met Bloemen in Den Haag

Meer ’n Bos Bloemen

Laan van Meerdervoort 1631
2555 BS  Den Haag

Tel. 070-4480000

Openingstijden : 

Maandag t/m Vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Zaterdag en Zondag: 9.00 – 17.00 uur 

Afscheid met bloemen Den Haag

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.