Bestel bloemen

Het assortiment rouwbloemen van Afscheid met Bloemen bestaat uit vier categorieën, samengesteld met de mooiste bloemen. Direct bestellen?

Bel voor advies

Heeft u vragen over het assortiment of het bestelproces van Afscheid met Bloemen? Bel voor advies  Bel 06-43834706, dagelijks bereikbaar van 9.00 tot 21.00.

Rouwkrans

De rouwkrans vormt een klassieker onder de rouwstukken en zijn uiteraard ook te bestellen via de website Afscheid met Bloemen. Zo hebben wij een zeer fraaie zomerkrans met bloemen en materialen die typerend zijn voor de zomer zoals tuinrozen (pioenrozen ook mogelijk als deze leverbaar zijn). In onze winterkrans gebruiken wij schitterende lelies of amaryllis. Als grafstuk kunt u kiezen voor een rouwkrans met planten. De vetplantjes in deze rouwkransen nemen water op in de bladeren zodat zij langer zonder verzorging of onderhoud toe kunnen. Deze grafstukken zijn dus ook goed bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden.

Rouwkransen en andere arrangementen

Naast de rouwkransen hebben wij nog een heleboel andere verschillende arrangementen zoals een hartvorm of een bloemenveld dat vooral op een massief houten kist schitterend tot zijn recht komt. Daarnaast hebben we seizoensarrangementen waarbij wij met schitterende seizoensgebonden bloemen een arrangement maken waarmee u altijd zult slagen. Wilt u een extra zintuig prikkelen dan is ons geurhart een aanrader met geurende tuinrozen (beperkt verkrijgbaar) en oassifi ora. In onze webshop vindt u ook verschillende arrangementen die een bepaalde sfeer symboliseren. Of u nu specifiek gaat voor de rouwkrans of niet, u vindt altijd iets passends in de webshop van Afscheid met Bloemen.

Rouwkrans bestellen

De bloemisten die zijn aangesloten via Afscheid met Bloemen kunt u gewoon direct bezoeken of bellen voor advies. U kunt ook direct rouwkransen bestellen uit onze webshop, deze worden dan geleverd door de dichtstbijzijnde bloemist. U kunt bij uw bestelling opgeven welke tekst er op het kaartje moet komen te staan en kunt nog een opmerking plaatsen m.b.t. de bloemkeuze. Bestellingen voor 12:00 worden de volgende dag geleverd of op een moment dat het u het beste uitkomt. Wij bieden 100% levergarantie op de bestellingen die u plaatst in onze webshop.