Bestel bloemen

Het assortiment rouwbloemen van Afscheid met Bloemen bestaat uit vier categorieën, samengesteld met de mooiste bloemen. Direct bestellen?

Bel voor advies

Heeft u vragen over het assortiment of het bestelproces van Afscheid met Bloemen? Bel voor advies  Bel 06-43834706, dagelijks bereikbaar van 9.00 tot 21.00.

Rouwbloemwerk

Rouwbloemwerken kunnen gebruikt worden voor op de kist of naast de kist. Het rouwbloemwerk op de kist komt over het algemeen altijd van de directe familieleden (gezinsleden). Een rouwbloemwerk naast de kist komt vaak van personen die niet direct tot de familie behoren zoals vrienden, kennissen, buren en collega’s. Bij Afscheid met Bloemen hebben wij verschillende rouwbloemwerken die u direct online uit onze webshop kunt bestellen.

Rouwbloemwerken in verschillende uitvoeringen

De rouwstukken en troostboeketten voor plaatsing naast de kist zijn in verschillende vormen te bestellen zoals een druppelvorm, krans, hart of biedermeier. De arrangementen zijn opgemaakt in verschillende soorten stijlen zoals te zien in de webshop van Afscheid met Bloemen is te zien. Bekijk bijvoorbeeld onze schitterende seizoensarrangementen zoals de Mand Seizoen waarbij het arrangement wordt geplaatst in een mand met geïntegreerde waterdichte binnenzijde. Hierdoor is het na de uitvaart ook te gebruiken als grafstuk. Aangezien de mand geschikt is voor binnen en buiten, kunnen de nabestaanden van de overledene het ook mee naar huis nemen. De mand is 40 cm in doorsnee en biedt een kleurrijk arrangement dat is afgestemd op het seizoen. Naast de bloemen wordt de mand aangevuld met fris groen.

Rouwbloemwerk bestellen

Het samenwerkingsverband Afscheid met Bloemen bestaat uit verschillende gerenommeerde bloembinders die gespecialiseerd zijn in rouwstukken. Orders geplaatst in de webshop worden verzorgd door de dichtstbijzijnde bloemist. U vindt de betreffende bloemisten per regio op onze website. U kunt ook gewoon direct met hen contact opnemen of hun winkel bezoeken.

Een rouwbloemwerk bestellen voor 12:00 uur betekent dat het de volgende dag al kan worden geleverd. Uiteraard kunt u ook voor een ander moment kiezen. Wij bieden 100% levergarantie. Indien u vragen heeft m.b.t. een bestelling die u wilt plaatsen in de webshop, kunt u contact met ons opnemen via 06-43835706. Dit telefoonnummer is zeven dagen per week bereikbaar van 9:00-21:00.