Bestel bloemen

Het assortiment rouwbloemen van Afscheid met Bloemen bestaat uit vier categorieën, samengesteld met de mooiste bloemen. Direct bestellen?

Bel voor advies

Heeft u vragen over het assortiment of het bestelproces van Afscheid met Bloemen? Bel voor advies  Bel 06-43834706, dagelijks bereikbaar van 9.00 tot 21.00.

Bloemen voor een begrafenis

Bloemen zijn vaak aanwezig bij belangrijke gebeurtenissen in ons leven, van feestelijke vieringen tot het afscheid van een dierbare. Bloemen geven een blijk van waardering en liefde en dat geldt net zo goed bij het afscheid van een dierbare. Zonder woorden te gebruiken, bieden begrafenisbloemen troost aan de nabestaanden van de overledene. Bloemen hebben vaak een symbolische betekenis, zo weet bijna iedereen wel dat een roos voor liefde en vergankelijkheid staat. Maar ook andere bloemen hebben vaak een symbolische betekenis. Een met zorg samengesteld arrangement met bloemen voor een begrafenis kan dus ook op een symbolische wijze iets zeggen over de overleden dierbare. In de webshop van Afscheid met Bloemen kunt u al verschillende resultaten zien van welke emoties begrafenisbloemen kunnen overbrengen.

Gerenommeerde bloembinders uit Nederland

Een bloemstuk voor een begrafenis kunt u vaak door het uitvaartcentrum laten verzorgen maar u kunt natuurlijk ook uw keuze vergroten en online kijken wat er zoal beschikbaar is op dit gebied. Wij zijn er van overtuigd dat u in de webshop van Afscheid met Bloemen zeker zal slagen.

Afscheid met Bloemen is een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten. Al onze bloemisten zijn vakmensen met veel ervaring die goed aanvoelen op welke wijze een arrangement past bij de wensen van de nabestaanden/overledene. U kunt gewoon de winkel binnenlopen bij een van onze bloemisten. Op onze website ziet u een overzicht van de bloemisten in de verschillende regio’s in Nederland met hun contactgegevens.

Bloemstuk voor begrafenis online bestellen

Bestelt u iets uit de webshop van Afscheid met Bloemen dan wordt de dichtstbijzijnde aangesloten bloemist gebruikt om de bestelling voor u in orde te maken. Wij bieden altijd 100% levergarantie van uw rouwwerk. Hebt u vragen m.b.t. ons assortiment of bestelprocedure, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9:00-21:00 op 06-43835706 en beantwoorden graag uw vragen.