Bestel bloemen

Het assortiment rouwbloemen van Afscheid met Bloemen bestaat uit vier categorieën, samengesteld met de mooiste bloemen. Direct bestellen?

Bel voor advies

Heeft u vragen over het assortiment of het bestelproces van Afscheid met Bloemen? Bel voor advies  Bel 06-43834706, dagelijks bereikbaar van 9.00 tot 21.00.

Rouwwerk

Rouwwerken komen in verschillende soorten en maten en worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Zo kan een rouwwerk op de kist (bijvoorbeeld een krans) of naast de kist worden gelegd (bijvoorbeeld troostboeketten). Een rouwwerk kan ook op het graf in de vorm van een grafstuk worden geplaatst. In alle gevallen bieden zij een manier om de laatste eer te bewijzen en troost te bieden aan de nabestaanden. Bij Afscheid met Bloemen vindt u rouwwerken in alle soorten en maten en stijlen.

Rouwwerken met aandacht en gevoel voor detail

Indien u op zoekt bent naar een eigentijds op maat gemaakt rouwbloemwerk dan zult u altijd slagen bij Afscheid met Bloemen. Afscheid met Bloemen is een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten in Nederland. Deze vakmensen leveren telkens weer schitterende arrangementen af die met aandacht en gevoel voor detail zijn gemaakt. Bekijk de verschillende rouwwerken in onze webshop en laat u inspireren. Bladert u liever door een fotoboek met voorbeelden dan kan dat ook. U kunt elke bloemist gewoon direct benaderen en bezoeken. Op de website ziet u onder het menu-item ‘uitvaartbloemisten’ en lijst met deelnemende bloemisten per regio. Daar vindt u vervolgens ook de adresgegevens en telefoonnummers zodat u bijvoorbeeld een afspraak met hen kan maken om eens langs te komen in hun zaak.

Rouwwerk bestellen via webshop

Hebt u in de webshop van Afscheid met Bloemen al iets gezien dat u aanspreekt dan kunt u dat rouwwerk direct bestellen. Wij bieden 100% levergarantie van uw rouwwerk en zorgen ervoor dat de dichtstbijzijnde bloemist uw bestelling verzorgd. Bestellingen voor 12:00 kunnen de volgende dag al worden geleverd. Mocht u vragen hebben kunt u altijd even bellen met 06-43835706. Dit telefoonnummer is zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen m.b.t. ons assortiment en bestelprocedure. Wij zitten van 9:00-21:00 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.