Bestel bloemen

Het assortiment rouwbloemen van Afscheid met Bloemen bestaat uit vier categorieën, samengesteld met de mooiste bloemen. Direct bestellen?

Bel voor advies

Heeft u vragen over het assortiment of het bestelproces van Afscheid met Bloemen? Bel voor advies  Bel 06-43834706, dagelijks bereikbaar van 9.00 tot 21.00.

Grafboeket

Bij een bezoek aan een graf is het vaak gebruikelijk om ook bloemen of planten te plaatsen bij het graf of herdenkingsplaats. U laat zo iets van uzelf achter waardoor u toch een beetje bij de overleden persoon bent en blijk geeft dat u nog steeds aan hem/haar denkt. Bij Afscheid met Bloemen vindt u verschillende fraaie rouwboeketten en grafstukken die direct uit onze webshop zijn te bestellen.

Grafboeketten

U kunt een rouwboeket natuurlijk gebruiken als grafboeket om op een graf te plaatsen maar doordat dit losse bloemen zijn zonder ondergrond blijft dat niet lang mooi. Afscheid met Bloemen biedt daarvoor grafstukken aan en kan die ook met succulenten (vetplantjes) leveren. Deze grafstukken met planten blijven langer mooi en hebben weinig onderhoud nodig. Deze stukken zijn ook bestand tegen de diverse weersomstandigheden in Nederland. Vaak worden de grafstukken geleverd in pot of een schaal van keramiek waardoor zij zo te plaatsen zijn. Ook hebben wij een grafstuk in de vorm van een krans. Een kransvorm wordt vaak gebruikt bij herdenkingen en is daardoor goed geschikt op een graf. Bekijk het volledige aanbod op onze website door via het menu-item ‘assortiment’ naar ‘op het graf’ te gaan. 

Grafboeket bestellen

Hebt u vragen over het assortiment of het bestelproces van Afscheid met Bloemen? Bel voor advies met 0643835706, dagelijks bereikbaar van 9.00 tot 21.00. U kunt ook direct contact opnemen met de bloemist in uw regio. Op onze website ziet u een overzicht van de bloemisten die zich in uw regio bevinden. Een grafboeket bestellen voor 12:00 betekent dat het de volgende dag al geleverd kan worden, of natuurlijk op een dag naar keuze. Wij bieden op alle rouwwerken 100% levergarantie.

Wanneer u een bloemstuk bestelt via onze webshop dan wordt deze geleverd door de bloemist die het dichtst bij u in de buurt is. Een overzicht van deze uitvaartbloemisten vindt u op de website.