Bestel bloemen

Het assortiment rouwbloemen van Afscheid met Bloemen bestaat uit vier categorieën, samengesteld met de mooiste bloemen. Direct bestellen?

Bel voor advies

Heeft u vragen over het assortiment of het bestelproces van Afscheid met Bloemen? Bel voor advies  Bel 06-43834706, dagelijks bereikbaar van 9.00 tot 21.00.

Grafwerk

Wilt u een mooi grafwerk bestellen dat u kunt plaatsen op het graf van een dierbare? Via Afscheid met Bloemen kunt u dat eenvoudig en veilig online doen. In onze webshop vindt u verschillende soorten en maten eigentijdse grafwerken. Afscheid met Bloemen is een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten uit Nederland. Deze bloemisten kunt u gewoon direct bezoeken of bellen voor advies. U kunt ook direct grafwerken bestellen uit onze webshop, deze worden dan geleverd door de dichtstbijzijnde bloemist (op de website kunt u nagaan wie dat is).

Grafwerken met planten

Naast grafstukken die zijn opgemaakt als bloemstuk bieden wij ook grafwerken die zijn gemaakt met planten. Deze succulenten (vetplantjes) nemen voedsel (water) op via de bladeren en zijn daardoor goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Een dergelijk grafwerk blijft langer goed zonder dat u er veel omkijken naar heeft. In ons aanbod vindt u bijvoorbeeld de Krans & Planten, een krans wordt vaak gebruikt met herdenkingen (denk bijvoorbeeld aan 4 mei) en is daardoor bij uitstek geschikt voor op een graf. Liever geen krans? Wij hebben ook een spannend arrangement genaamd Scherven & Planten. Dit grafwerk is een arrangement met leisteen gedecoreerd met vetplantjes en mos. Neem snel een kijkje op onze webshop voor het complete aanbod.

Grafwerk bestellen

Op onze webshop kunt u bij uw bestelling opgeven welke tekst er op het kaartje moet komen te staan en kunt nog een opmerking plaatsen m.b.t. de bloemkeuze. Bestellingen voor 12:00 worden de volgende dag (of dag naar keuze) geleverd. Indien u vragen heeft kunt u terecht bij de bloemist in uw regio (zie de uitvaartbloemisten-sectie op onze website waar u de contactgegevens kunt vinden). U kunt voor vragen over ons assortiment en bestellingen in de webshop ook ons hoofdnummer bellen op 06-43835706. Zeven dagen per week van 9:00-21:00 zijn wij bereikbaar voor het beantwoorden van uw vragen.