Bestel bloemen

Het assortiment rouwbloemen van Afscheid met Bloemen bestaat uit vier categorieën, samengesteld met de mooiste bloemen. Direct bestellen?

Bel voor advies

Heeft u vragen over het assortiment of het bestelproces van Afscheid met Bloemen? Bel voor advies  Bel 06-43834706, dagelijks bereikbaar van 9.00 tot 21.00.

Rouwarrangement

De gerenommeerde bloemisten die zijn aangesloten bij het samenwerkingsverband Afscheid met Bloemen maken schitterende eigentijdse rouwarrangementen die u via de webshop op www.afscheidmetbloemen.nl kunt bestellen. Deze vakmensen leveren de meest schitterende rouwarrangementen die altijd met aandacht en gevoel voor detail zijn gemaakt.

De rouwarrangementen zijn op de website van Afscheid met Bloemen in vier categorieën onderverdeeld:

Rouwarrangement categorieën

Rouwarrangementen voor op de kist

Deze arrangementen worden over het algemeen besteld door de directe familieleden, meestal de gezinsleden. Prijzen vanaf €97,50

Rouwarrangementen voor naast de kist

Deze arrangementen zijn geschikt voor familieleden, vrienden of collega’s die op een passende wijze hun waardering willen tonen voor de overledene en troost willen bieden aan de nabestaanden.

Rouwarrangementen voor op het graf

Wanneer u het graf van uw dierbare bezoekt, kunt u een grafstuk meenemen. Wij bieden ook grafstukken die bestaan uit succulenten (vetplanten) die langer mooi blijven. Prijzen vanaf €49,-

Rouwboeketten

Rouwboeketten hebben een platte onderzijde en zijn afgewerkt met een lint aan de stelen. U stuurt deze boeketten aan de overledene. Aan de nabestaanden kunt u troostboeketten sturen. Standaard worden de troostboeketten geleverd in een vaas zodat ze meteen een plekje kunnen krijgen in het huis van de nabestaanden. Prijzen vanaf €40,-

Rouwarrangement bestellen

Al onze rouwarrangementen zijn in verschillende maten en stijlen beschikbaar dus wat u ook zoekt, u zult altijd slagen bij Afscheid met Bloemen. U kunt contact opnemen met de aangesloten bloemist in uw regio voor vragen of om een bezoek te brengen aan de winkel. Op onze website kunt u zien welke bloemist van Afscheid met Bloemen werkzaam is in uw regio. U vindt daar ook de contactgegevens van de betreffende bloemist.

Direct uw rouwarrangement bestellen kan via onze webshop. Wij bieden een 100% leveringsgarantie op uw rouwwerk. Bestellingen geplaats voor 12:00 kunnen de volgende dag al worden geleverd. Indien u vragen heeft over het assortiment of de bestelprocedure dan kunt u zeven dagen per week van 9:00-21:00 contact opnemen met ons hoofdnummer 06-43835706.