Bestel bloemen

Het assortiment rouwbloemen van Afscheid met Bloemen bestaat uit vier categorieën, samengesteld met de mooiste bloemen. Direct bestellen?

Bel voor advies

Heeft u vragen over het assortiment of het bestelproces van Afscheid met Bloemen? Bel voor advies  Bel 06-43834706, dagelijks bereikbaar van 9.00 tot 21.00.

Rouwhart

Bent u op zoek naar een rouwhart? Afscheid met Bloemen biedt verschillende rouwharten voor op of naast de kist. Een rouwhart op een kist geeft een warme uitstraling en de symboliek van een hart behoeft uiteraard geen uitleg, die is voor iedereen meteen duidelijk. Het is daarom ook een populaire vorm voor een bloemenarrangement op een uitvaart en staat erg fraai op elke kist.

Moderne rouwharten

Afscheid met Bloemen biedt veel eigentijdse rouwwerken en wij hebben dus ook moderne rouwharten in ons assortiment. Zo hebben wij onder andere een modern gesloten rozenhart met een tweezijdige bolling van een hart. Het arrangement is wat spannender van opzet dan een traditioneel rozenhart doordat de rozen worden gecombineerd met wat blad. Ook erg fraai is ons Hart Seizoen, een open-hart vorm met diverse bloemen uit het seizoen die worden aangevuld met fris groen.

Afscheid met Bloemen

Afscheid met Bloemen is een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten die in verschillende delen van Nederland werkzaam zijn. Met aandacht en oog voor detail maken zij de mooiste rouwstukken voor u. U kunt u direct contact opnemen met de bloemist uit uw regio. Een lijst met deelnemende uitvaartbloemisten en hun contactgegevens vindt u op de website van Afscheid met Bloemen onder het kopje ‘uitvaartbloemisten’.

Rouwhart bestellen

Via onze webshop kunt u een rouwhart direct bestellen. De dichtstbijzijnde bloemist die is aangesloten bij Afscheid met Bloemen, verzorgt voor u dan de bestelling. Bij de bestelling kunt u ook aangeven wat voor tekst u op het kaartje wilt. Wij bieden 100% leveringsgarantie en indien u voor 12:00 bestelt, kunt u het de volgende dag al in huis hebben. Hebt u vragen m.b.t. ons assortiment of bij het bestellen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder. Ons hoofdnummer is 06-43835706. Wij zijn elke dag van de week bereikbaar van 9:00-21:00 om uw vragen te beantwoorden