Bestel bloemen

Het assortiment rouwbloemen van Afscheid met Bloemen bestaat uit vier categorieën, samengesteld met de mooiste bloemen. Direct bestellen?

Bel voor advies

Heeft u vragen over het assortiment of het bestelproces van Afscheid met Bloemen? Bel voor advies  Bel 06-43834706, dagelijks bereikbaar van 9.00 tot 21.00.

Uitvaartbloemist

Wellicht dat u niet via een uitvaartcentrum een rouwstuk wilt bestellen maar daar liever meer invloed op wilt hebben. Daarom bent u nu waarschijnlijk op zoek naar goede uitvaartbloemisten die een rouwstuk kunnen leveren dat precies aansluit op uw wensen of die van de overledene. Afscheid met Bloemen is daarvoor het perfecte adres want wij zijn een samenwerkingsverband van verschillende gerenommeerde uitvaartbloemisten door heel Nederland. Via de website van Afscheid met Bloemen kunt u direct rouwstukken bestellen. Wij bieden 100% levergarantie van uw rouwstuk zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. U kunt ook contact opnemen met de uitvaartbloemist die werkzaam is in uw eigen regio om in overleg met hem of haar tot een mooi rouwstuk te komen.

Uitvaartbloemisten per regio

In de sectie “uitvaartbloemisten” op de website van Afscheid met Bloemen vindt u de uitvaartbloemist in uw regio en de bijbehorende contactgegevens. U kunt dus eenvoudig een afspraak maken om eens langs te komen in de winkel. Al onze bloemisten beschikken ook over een fotoboek dat u kunt inzien om inspiratie op te doen. Onze uitvaartbloemisten vertellen u graag over alle mogelijkheden en kunnen in gesprek met u een rouwwerk maken dat helemaal aansluit op uw wensen. Indien u direct uit onze webshop een rouwstuk wilt bestellen dan wordt dat automatisch toegewezen aan de uitvaartbloemist in uw regio.

Uitvaartbloemist met oog voor detail

De rouwstukken op onze website zijn onderverdeeld in vier categorieën te weten: Rouwstukken voor op de kist, rouwstukken voor naast de kist, rouwboeketten en grafstukken. U kunt van ons eigentijdse creaties verwachten die met de grootste zorg zijn samengesteld en met oog voor detail.

Neem een kijkje in onze webshop en laat u verrassen door onze schitterende arrangementen. Indien u nog vragen heeft over ons assortiment of de bestelprocedure dan kunt u ons dagelijks bereiken op ons hoofdnummer 06-43835706 van 9:00-21:00.