Bestel bloemen

Het assortiment rouwbloemen van Afscheid met Bloemen bestaat uit vier categorieën, samengesteld met de mooiste bloemen. Direct bestellen?

Bel voor advies

Heeft u vragen over het assortiment of het bestelproces van Afscheid met Bloemen? Bel voor advies  Bel 06-43834706, dagelijks bereikbaar van 9.00 tot 21.00.

Condoleance bloem

Indien u op condoleance gaat, wilt u waarschijnlijk ook condoleance bloemen meebrengen. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan condoleance bloemen in de vorm van een troostboeket voor de nabestaanden of als rouwstuk naast de kist. Op die manier geeft u via de bloemen uw waardering aan voor de overledene en biedt u troost aan de nabestaanden. Bij Afscheid met Bloemen kunt u prima slagen voor alle soorten rouwstukken. Afscheid met Bloemen is een samenwerkingsverband van verschillende ervaren bloemisten in Nederland. Via de webshop van Afscheid met Bloemen kunt u direct condoleance bloemen bestellen of andere rouwstukken.

Condelance bloemen

In onze webshop hebben wij de rouwstukken in verschillende categorieën onderverdeeld. Voor de condoleance zijn de rouwstukken voor naast de kist en de rouwboeketten het meest van toepassing. U vindt daar verschillende soorten en maten rouwboeketten. De gebruikte condoleance bloem in een arrangement hangt vaak af van het seizoen. Wij bieden onze arrangementen in verschillende stijlen. Op die manier kunt u altijd iets vinden dat aansluit bij de persoonlijkheid van de overledene. Tijdens de bestelling kunt u uiteraard ook aangeven wat u op het bijgevoegde kaartje geschreven wilt hebben.

Condoleance bloemen bestellen

Indien u een rouwstuk bestelt voor 12:00 dan wordt het de volgende dag geleverd (indien geen andere dag naar keuze wordt aangegeven). Wilt u een troostboeket direct laten afleveren bij de nabestaanden of het rouwstuk laten afleveren bij het uitvaartcentrum dan kan dat uiteraard ook. Let wel op dat u de aanvangstijd van de condoleance of dienst vermeldt zodat de bestelling op tijd afgeleverd wordt. Hebt u nog vragen over ons assortiment of de bestelprocedure neem dan gerust contact met ons op. Ons hoofdnummer is 06-43835706 waarop u ons zeven dagen per week kunt bereiken tussen 9:00-21:00. Ook kunt u contact opnemen met de uitvaartbloemist binnen uw regio die uw bestelling zal verzorgen. U vindt de contactgegevens van alle uitvaartbloemisten per regio op onze website.