Apeldoorn

De Eeuwige Lente

Namens Chris Derksen heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwstuk Apeldoorn

Op zoek naar rouwstukken in Apeldoorn? Neem dan snel even een kijkje op Afscheid met Bloemen en laat u verrassen door ons eigentijdse aanbod van rouwstukken. U vindt in onze webshop schitterende rouwstukken voor op of naast de kist of voor plaatsing op het graf. Afscheid met Bloemen is een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten in Nederland. Al onze rouwstukken in Apeldoorn worden verzorgd door de Eeuwige Lente, deze bloemist is al 75 jaar een begrip in de regio Apeldoorn. Wat moeilijk met woorden kan worden gezegd, verwoorden zij op schitterende wijze met hun rouwarrangementen.

Ruime keuze rouwstukken Apeldoorn

Op de webshop van Afscheid met Bloemen vindt de meest schitterende rouwstukken die stuk voor stuk klasse uitstralen. Wij bieden voor ieder wat wils dus het rouwstuk past altijd bij de persoon of wensen van de overledene. Wij werken met bijzondere bloemen uit het seizoen en een aantal grafstukken maken wij ook op met gebruik van succulenten (vetplantjes) waardoor deze grafstukken langer goed blijven en geen tot weinig onderhoud behoeven.

De Eeuwige Lente
Stationsstraat 150
7311 MJ Apeldoorn

Tel:. 055 - 521 2078

Bereikbaar van:
maandag - vrijdag: 8:00-18:00
zaterdag: 8:00-17:00

Rouwstuk in Apeldoorn bestellen

U kunt uw rouwstuk in Apeldoorn gewoon bestellen via de webshop van Afscheid met Bloemen, deze wordt dan automatisch verzorgd door De Eeuwige Lente. Wij bieden 100% levergarantie en bestellingen voor 12:00 worden de volgende dag geleverd (of een dag naar keuze). Wij kunnen de grafstukken ook direct aan uitvaartcentra leveren.

Wilt u liever even binnenstappen in de winkel van De Eeuwige Lente dan kan dat uiteraard ook. U kunt daar uw wensen bespreken en een kijkje nemen in het fotoboek. U kunt de Eeuwige Lente direct bellen van ma-vrij 8:00-18:00, zat 8:00-17:00 via het nummer: 055-5212078 of bezoeken in de winkel aan de Stationsstraat 150 te Apeldoorn. Voor vragen met betrekking tot de website van Afscheid met Bloemen kunt u ook ons hoofdnummer bellen van 9:00-21:00, zeven dagen per week, op het telefoonnummer: 06-43835706.