Bestel bloemen

Het assortiment rouwbloemen van Afscheid met Bloemen bestaat uit vier categorieën, samengesteld met de mooiste bloemen. Direct bestellen?

Bel voor advies

Heeft u vragen over het assortiment of het bestelproces van Afscheid met Bloemen? Bel voor advies  Bel 06-43834706, dagelijks bereikbaar van 9.00 tot 21.00.

Moderne grafstukken

Op zoek naar een grafstuk dat een eigentijdse moderne uitstraling heeft? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Afscheid met Bloemen. Onze bloemisten maken eigentijdse op maat gemaakte rouwbloemwerken. Afscheid met Bloemen is een samenwerkingsverband van verschillende gerenommeerde bloemisten in Nederland. Deze bloemisten hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van rouwstukken en zorgen voor schitterende eigentijdse creaties.

Grafstukken modern en onderhoudsarm

In onze website vindt verschillende moderne grafstukken zoals onze Scherven & Planten grafstuk. Dit grafstuk met leisteen wordt gedecoreerd met succulenten (vetplantjes) en mos. Weer eens iets anders dan een standaard bloemstuk. Het heeft ook als groot voordeel dat de bladeren van de vetplantjes water kunnen opnemen waardoor zij goed bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden. Het grafstuk blijft daardoor langer goed zonder/met weinig onderhoud. Een ander modern grafstuk met planten is onze Potten & Planten waarbij de planten in potten zijn geplaatst die verlijmd zijn aan een ondergrond. De ondergrond past op de meeste randen van grafmonumenten. Doordat de potten verlijmd zijn, waaien zij niet om. Deze grafstukken zijn modern maar dus ook erg praktisch omdat zij geen tot weinig verzorging vergen

Modern grafstuk bestellen

U kunt onze grafstukken direct uit onze webshop bestellen of u kunt ervoor kiezen om de winkel van de bloemist in uw regio te bezoeken. De contactgegevens van alle bij ons aangesloten bloemisten vindt u op onze website. Indien u direct iets via onze webshop bestelt dan kan dat al de volgende dag worden bezorgd mits de bestelling voor 12:00 geplaatst wordt. Wij bieden 100% levergarantie op al onze moderne grafstukken. Ook kunt u er van verzekerd zijn dat de rouwstukken voor u met de uiterste zorg worden samengesteld. Hebt u nog vragen dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via het hoofdnummer 06-43835706. Wij zijn zeven dagen per week bereik van 9:00-21:00 om al uw vragen te beantwoorden