Bestel bloemen

Het assortiment rouwbloemen van Afscheid met Bloemen bestaat uit vier categorieën, samengesteld met de mooiste bloemen. Direct bestellen?

Bel voor advies

Heeft u vragen over het assortiment of het bestelproces van Afscheid met Bloemen? Bel voor advies  Bel 06-43834706, dagelijks bereikbaar van 9.00 tot 21.00.

Modern rouwstuk

Mocht u een klassieke biedermeier niet echt passen op de kist van de overledene maar bent u op zoek naar een modern rouwstuk? Bij Afscheid met Bloemen zijn wij gespecialiseerd in eigentijdse op maat gemaakte moderne rouwstukken. Uiteraard is er niets mis met traditionele bloemstukken maar u kiest natuurlijk iets dat past bij de persoonlijkheid van de overleden dierbare. Naast de klassieke keuzes kunt u bij Afscheid met Bloemen daarom prima terecht voor eigentijdse rouwbloemwerken.

Rouwstuk modern

Zo hebben wij bijvoorbeeld een Rouwboeket Stoer, een fors arrangement met een mooie stronk van seringen hout. Of wat dacht u van een rouwstuk op de kist dat een extra zintuig prikkelt? Ons rouwstuk Special Geur bevat verschillende tuinrozen in poedertinten die zijn gecombineerd met olijf en passiflora. De rozen zijn beperkt verkrijgbaar en hebben een speciale behandeling nodig.

Indien de overledene een natuurmens was dan is ons rouwstuk Speciaal Natuurlijk uitermate geschikt. Het schitterende arrangement staat symbool voor de schoonheid van de natuur. De seizoensbloemen die in dit rouwstuk worden gebruikt, met mooie zachte pasteltinten, komen goed tot hun recht door een combinatie met fris groen. De rand is gevlochten van verschillende grassen, dat zorgt voor een unieke uitstraling.

In ons assortiment voor grafstukken vindt u onder andere moderne rouwstukken die bestaan uit vetplantjes, mos en scherven van leisteen waardoor het ook afwijkt van de standaard klassieke grafstukken. Dit rouwstuk is modern maar daarnaast ook onderhoudsarm door het gebruik van vetplantjes.

Moderne rouwstukken online bestellen

Afscheid met Bloemen is een samenwerkingsverband van verschillende gerenommeerde bloemisten verspreid over Nederland. Via de webshop kunt u veilig en eenvoudig uw bestelling plaatsen waarna de dichtstbijzijnde bloemist met uw bestelling aan de slag gaat. Wanneer u voor 12:00 bestelt, kan het de volgende dag al worden geleverd op een privéadres of uitvaartcentrum. Wat u wilt, door onze 100% leveringsgarantie weet u in ieder geval zeker dat uw rouwwerk aankomt. Stapt u liever een winkel binnen dan kan dat ook, op onze website vindt u een lijst van alle uitvaartbloemisten die bij ons zijn aangesloten.