Bestel bloemen

Het assortiment rouwbloemen van Afscheid met Bloemen bestaat uit vier categorieën, samengesteld met de mooiste bloemen. Direct bestellen?

Bel voor advies

Heeft u vragen over het assortiment of het bestelproces van Afscheid met Bloemen? Bel voor advies  Bel 06-43834706, dagelijks bereikbaar van 9.00 tot 21.00.

Troostboeket

Een troostboeket kunt u sturen naar de nabestaanden van de overledene. Bloemen worden vaak gebruikt bij heugelijke gebeurtenissen zoals geboorte, huwelijk, liefde en verschillende feestelijke gebeurtenissen. Maar bloemen kunnen gebruikt worden bij een afscheid en troost bieden na het overlijden van een dierbare. Een met zorg samengesteld troostboeket vormt daardoor een mooie manier om uw deelneming te betuigen en uw gevoelens over te brengen op de nabestaanden van de overleden persoon.

Troostboeketten in verschillende stijlen

Bij Afscheid met Bloemen kunt u verschillende troostboeketten bestellen. De boeketten worden geleverd inclusief vaas zodat de nabestaanden de bloemen direct een plek in huis kunnen geven. In ons assortiment vindt u de volgende troostboeketten:

Troostboeket Lief: Een losjes gestoken boeket met veel fijne bloemen in zachte tinten met bijpassende groensoorten.

Troostboeket Kleur: Dit boeket kenmerkt zich door de vele felle kleuren en weinig bladgroen

Troostboeket Stijl: Dit boeket bevat witte bloemen uit het seizoen gecombineerd met fijne groensoorten.

Troostboeket Seizoen; Een troostboeket dat altijd van toepassing is door het gebruik van specifieke bloemen uit het seizoen gecombineerd met bijpassende groensoorten.

Troostboeketten bestellen

De genoemde troostboeketten zijn leverbaar in 3 verschillende maten. Uiteraard kunt u tijdens uw bestelling ook de tekst aangeven voor op het bijgeleverde kaartje. Bestelt u voor 12:00 dan kan het troostboeket de volgende dag al worden geleverd. Wij bieden op al onze troostboeketten 100% levergarantie, een veilig idee.

De bestelling van het troostboeket wordt verzorgd door de bloemist in de regio van het afleveradres. U kunt een overzicht van de uitvaartbloemisten met hun contactgegevens vinden op onze website onder het kopje ‘uitvaartbloemisten’. Voor vragen m.b.t. de webshop kunt u gewoon ons hoofdnummer bellen op 06-43835706. Dit nummer is op alle dagen bereikbaar van 9:00-21:00. Wij beantwoorden graag de eventuele vragen die u nog heeft