Bestel bloemen

Het assortiment rouwbloemen van Afscheid met Bloemen bestaat uit vier categorieën, samengesteld met de mooiste bloemen. Direct bestellen?

Bel voor advies

Heeft u vragen over het assortiment of het bestelproces van Afscheid met Bloemen? Bel voor advies  Bel 06-43834706, dagelijks bereikbaar van 9.00 tot 21.00.

Afscheidsbloemen

Bloemen spelen vaak een rol bij belangrijke gebeurtenissen in ons leven zoals geboorte, huwelijk, liefde maar ook de dood. Bloemen bieden troost voor de nabestaanden en geven blijk van waardering voor de overledene. Bloemen kunnen iets overbrengen wat soms door jezelf moeilijk te verwoorden is. Bloemen hebben vaak ook een symbolische betekenis, net als hun kleuren. Die symboliek heeft ook betrekking op de dood. Op Afscheid met Bloemen kunt u verschillende soorten afscheidsbloemen bestellen in eigentijdse arrangementen.

Symboliek van afscheidsbloemen

Zo is een roos symbool voor de liefde ook voor vergankelijkheid (net als de lelie). Een roos met een gebroken steel staat symbool voor een afgebroken leven of overlijden. Roze anjers staan voor ‘Ik zal je nooit vergeten’ de Dahlia voor de boodschap ‘voor altijd de jouwe’ en dus zeer geschikt als afscheidsbloem. De Lisianthus staat voor waardering, dankbaarheid en charisma. U ziet dat u met verschillende bloemen al een heleboel kunt zeggen.

Daarnaast hebben kleuren ook hun eigen symboliek. Uiteraard weet u dat zwart voor rouw staat maar ook paars is een kleur van rouw en ingetogenheid. De kleuren van de hortensia symboliseren liefde, harmonie en vrede en daardoor ook mooi om als afscheidsbloem te gebruiken.

Uiteraard kunt u ook gewoon kiezen voor de bloemen en kleuren die de overledene erg waardeerde. Welke keuze u ook maakt, onze bloemisten zijn echte vaklui met jarenlange ervaring en weten van elk arrangement iets speciaals te maken.

Afscheidsbloemen bestellen

Via de webshop kunt u alles vinden op het gebied van afscheidsbloemen en deze veilig en eenvoudig bestellen. De dichtstbijzijnde bloemist van Afscheid met Bloemen gaat vervolgens met uw bestelling aan de slag. Wanneer u voor 12:00 bestelt, kan het de volgende dag al worden geleverd.

Ook kunt u de winkel van de bloemist in uw regio bezoeken. U vindt alle contactgegevens op onze website. U kunt ook op alle dagen van de week ons hoofdnummer bellen om antwoord te krijgen op uw vragen. Het telefoonnummer is 06-43835706 en wij zijn bereikbaar van 9:00-21:00