Bestel bloemen

Het assortiment rouwbloemen van Afscheid met Bloemen bestaat uit vier categorieën, samengesteld met de mooiste bloemen. Direct bestellen?

Bel voor advies

Heeft u vragen over het assortiment of het bestelproces van Afscheid met Bloemen? Bel voor advies  Bel 06-43834706, dagelijks bereikbaar van 9.00 tot 21.00.

Condoleance boeket

Om uw medeleven met de nabestaanden te betuigen kunt een condoleance boeket geven. Vaak is het lastig om de juiste woorden te vinden om uw medeleven kenbaar te maken. Bloemen kunnen veel zeggen waar woorden soms te kort schieten. Bloemen bieden troost voor de nabestaanden en het geeft steun en warmte die zij in deze tijden erg zullen waarderen. Bij Afscheid met Bloemen kunt u een schitterend en eigentijds condoleance boeket bestellen.

Condoleance boeketten in alle stijlen

Bij Afscheid met Bloemen hebben wij de keuze uit de meest bijzondere boeketten. Wij bieden onze rouwboeketten in verschillende formaten en stijlen. De boeketten zijn minimaal 40 centimeter en maximaal 100 centimeter lang. Voor de boeketten gebruiken wij bijzondere bloemen uit het seizoen. Naast rouwboeketten die u stuurt naar de overledene, bieden wij ook condoleance boeketten (troostboeketten) die u aan de nabestaanden geeft. Met de vele bloemen die zij ontvangen zijn zij waarschijnlijk snel door hun vazen heen. Daarom worden onze troostboeketten geleverd inclusief vaas zodat het boeket meteen een plekje kan krijgen.

Condoleance boeket bestellen

U kunt via de overzichtelijke website van Afscheid met Bloemen direct schitterende condoleance boeketten bestellen. Maar u kunt ook een bezoek brengen aan de winkel van de aangesloten bloemist bij u in de buurt. U vindt de adres- en contactgegevens op de website. Wanneer u een condoleance boeket bestelt, wordt deze automatisch door de dichtstbijzijnde bloemist verzorgd. Van al onze bloemisten mag u verwachten dat het boeket met de grootste zorg en oog voor detail wordt samengesteld.

Tijdens uw bestelling kunt u ook aangeven welke tekst u op het kaartje wenst. Wij bieden 100% levergarantie en bestellingen voor 12:00 kunnen de volgende dag geleverd worden. Indien u vragen heeft over ons assortiment of over de bestelprocedure dan beantwoorden wij die natuurlijk graag voor u. Op ons hoofdnummer 06-43835706 zijn wij dagelijks bereikbaar van 9:00-21:00.