Bestel bloemen

Het assortiment rouwbloemen van Afscheid met Bloemen bestaat uit vier categorieën, samengesteld met de mooiste bloemen. Direct bestellen?

Bel voor advies

Heeft u vragen over het assortiment of het bestelproces van Afscheid met Bloemen? Bel voor advies  Bel 06-43834706, dagelijks bereikbaar van 9.00 tot 21.00.

Modern rouwboeket

Afscheid met Bloemen biedt eigentijdse moderne rouwboeketten. Door de verschillende stijlen waarin wij onze rouwboeketten leveren, past het altijd bij de persoonlijkheid van uw dierbare. De boeketten zijn minimaal 40 centimeter en maximaal 100 cm lang. Afscheid met bloemen is een samenwerkingsverband van bloembinders die een specialisatie hebben in het samenstellen van schitterende rouwarrangementen. U kunt de rouwwerken direct bestellen vanuit onze webshop of u kunt langsgaan bij de bloemist die bij ons is aangesloten in uw regio. Op onze website vindt u een lijst van deelnemende bloemisten en hun contactgegevens in de sectie ‘uitvaartbloemisten’.

Rouwboeket modern en met zorg samengesteld

Onze bloemisten weten ook uit eigen ervaring wat bloemen met mensen kunnen doen in geval van het verlies van een dierbare. Zij werken daarom ook met de grootste zorg aan het samenstellen van moderne rouwboeketten die getuigen van respect naar de overledene en nabestaanden en de uitvaart extra klasse geeft. Wanneer u een kijkje neemt in onze webshop kunt u de verschillende stijlen en formaten zien die wij bieden in ons assortiment rouwboeketten. De troostboeketten leveren wij altijd met vaas zodat de nabestaande het boeket direct een mooie plek in zijn/haar huis kan geven.

Moderne rouwboeketten bestellen

U kunt bij Afscheid met Bloemen een passend modern rouwboeket kiezen voor het afscheid van uw dierbare. Bestellen gaat eenvoudig en veilig via onze webshop. Bestellen voor 12:00 betekent dat het rouwboeket de volgende dag al kan worden geleverd (of op een dag dat het u uitkomt natuurlijk). Op alle bestellingen bieden wij 100% levergarantie. Neem een kijkje in onze assortiment en indien u vragen heeft met de betrekking tot onze rouwwerken of de levering er van dan kunt u altijd ons hoofdnummer bellen. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar van 9:00-21:00 op telefoonnummer 06-43835706.