Roosendaal

Wilde Wingerd

Namens Rob Kolderie en Frank Hop heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Begrafenis bloemen Roosendaal

Wanneer u op zoek bent naar bloemen voor een begrafenis in Roosendaal dan kunt u daarvoor prima terecht bij uitvaartbloemist Wilde Wingerd. Deze bloemist blijft zich continu ontwikkelen op het gebied van bloemen en decoraties en heeft zich toegelegd op het verzorgen van bloemstukken voor begrafenissen in Roosendaal en omgeving.

Professionele rouwstukken

Veel gebeurtenissen die wij vieren met bloemen kunnen in iemands leven meerdere keren voorkomen (geboorte, huwelijk, behalen van een diploma) maar het overlijden van een persoon gebeurt maar één keer. Daarom is het belangrijk dat het bloemstuk voor de overleden dierbare perfect wordt verzorgd, u heeft immers geen tweede kans. Afscheid met Bloemen werkt daarom enkel met gerenommeerde bloemisten die stuk voor stuk gespecialiseerd zijn in het verzorgen van bloemstukken voor begrafenissen.

Bloemstuk voor begrafenis Roosendaal

Afscheid met Bloemen is een samenwerkingsverband van bloemisten verspreid over Nederland. Elke bloemist bedient zijn/haar eigen regio. Voor Roosendaal en omgeving is dat uitvaartbloemist Wilde Wingerd. U kunt zijn winkel bezoeken aan de Nispensestraat 24-26 te Roosendaal. U kunt daar een fotoboek bekijken en uw speciale wensen bespreken. Wilde Wingerd heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van schitterende rouwstukken en maakt van elke creatie iets bijzonders dat recht doet aan de overledene. Afscheid met Bloemen biedt u ook de mogelijkheid om online uw begrafenis bloemen in Roosendaal te bestellen via onze webshop.

Wilde Wingerd
Nispensestraat 24-26
4701 CW Roosendaal

Tel:. 0165 - 532 920

Bereikbaar van:
maandag - donderdag: 9:00-18:00
vrijdag: 9:00 -21:00

zaterdag: 9:00-17:00

Begrafenis bloemen Roosendaal online bestellen

Bestel uw bloemen voor de begrafenis in Roosendaal gemakkelijk en snel via Afscheid met Bloemen. De verschillende rouwstukken die u vindt in onze webshop worden dan de volgende dag bij u thuisbezorgd (indien besteld voor 12:00). Deze bestellingen worden verzorgd door de dichtstbijzijnde bloemist.

Op al onze bestellingen bieden wij 100% levergarantie. Indien u nog vragen heeft m.b.t. het assortiment of de bestelprocedure; bel dan voor advies 0643835706. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 21.00 en beantwoorden graag uw vragen.

Wilt u meer informatie over wat Wilde Wingerd voor u kan betekenen? Wij zijn telefonisch bereikbaar van ma-don van 9:00-18:00 , vrij 9:00 tot 21:00 , zat 9:00-17:00 uur via het nummer: 0165-532920.

En natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel aan de Nispensestraat 24 te Roosendaal.