Roosendaal

Wilde Wingerd

Namens Rob Kolderie en Frank Hop heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwstuk Roosendaal

Shoppen voor rouwstukken in Roosendaal doet u bepaald niet voor uw plezier maar uw wilt wel dat het goed verzorgd wordt. U wilt een rouwstuk dat recht doet aan de overleden dierbare en u wilt er van op aan kunnen doet het rouwstuk op tijd afgeleverd wordt. Afscheid met Bloemen is een samenwerkingsverband van ervaren bloembinders in Nederland en kan u hierbij prima van dienst zijn. Wij werken enkel met gerenommeerde bloembinders die zich gespecialiseerd hebben in bloemstukken voor een uitvaart. Hoewel u prima terecht kunt bij elk van deze bloemisten, hebben wij ook een webshop opgezet waarbij u snel en veilig direct uw schitterende rouwstukken in Roosendaal kunt bestellen. Bestellingen geplaatst voor 12:00 worden de volgende dag al geleverd en wij bieden tevens 100% levergarantie. Indien gewenst kunnen wij uw rouwstukken in Roosendaal uiteraard ook direct aan het gewenste uitvaartcentrum leveren.

Rouwstukken Roosendaal online bestellen

Op Afscheid met Bloemen kunt u dus verschillende fraaie rouwstukken bestellen. Het assortiment op de website is onderverdeeld in vier categorieën: Voor op een graf, voor op een kist, voor naast de kist en rouwboeketten. In elk van deze categorieën vindt u inspirerende en eigentijdse rouwstukken die met zorg en oog voor detail zijn samengesteld. De rouwstukken worden geleverd door de bloembinder van Afscheid met Bloemen die uw regio verzorgt. Voor de regio en omgeving Roosendaal is dat uitvaartbloemist Wilde Wingerd.

Wilde Wingerd
Nispensestraat 24-26
4701 CW Roosendaal

Tel:. 0165 - 532 920

Bereikbaar van:
maandag - donderdag: 9:00-18:00
vrijdag: 9:00 -21:00

zaterdag: 9:00-17:00

Wilde Wingerd: Uw uitvaartbloemist voor Roosendaal en omgeving

Loopt u voor uw rouwstuk in Roosendaal liever de winkel binnen van de Wilde Wingerd om uw specifieke wensen kenbaar te maken? Dat kan natuurlijk ook, u vindt de prachtige winkel aan de Nispensetraat 24-26 te Roosendaal. De regio die zij bedienen omvat naast Roosendaal ook Nispen, Wouw, Heerle, Bergen op Zoom, Wouwse Plantage, Moerstraten, Halsteren, Fijnaart, Stampergat, Standdaarbuiten, Oudenbosch, Oud-Gastel, Hoeve, Sprundel, Schijf, Sint Willebrord, Etten-Leur, Zegge, Rucphen, Essen België. Hebt u nog vragen? Neem gerust contact met Afscheid met Bloemen op. Ons telefoonnummer 0643835706 is zeven dagen per week bereikbaar van 9:00-21:000.

Wilt u meer informatie over wat Wilde Wingerd voor u kan betekenen? Wij zijn telefonisch bereikbaar van ma-don van 9:00-18:00 , vrij 9:00 tot 21:00 , zat 9:00-17:00 uur via het nummer: 0165-532920.

En natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel aan de Nispensestraat 24 te Roosendaal.