Apeldoorn

De Eeuwige Lente

Namens Chris Derksen heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwbloem Apeldoorn

Al eeuwenlang spelen bloemen een rol bij belangrijke gebeurtenissen, zoals geboorte, huwelijk, liefde maar ook bij minder plezierige gebeurtenissen zoals de dood. Bij een uitvaart dienen de bloemstukken niet alleen als een blijk van waardering ten aanzien van de overleden persoon maar bieden ze ook troost en steun aan de nabestaanden. Indien u op zoek bent naar rouwbloemen in Apeldoorn dan kunt u hiervoor prima terecht bij Afscheid met Bloemen.

Uw rouwbloemen in Apeldoorn met zorg verwerkt

Een met zorg samengesteld rouwstuk kan zonder woorden toch een gevoel verwoorden. Met kleur en de symboliek van bloemen kan er een rouwstuk worden gebruikt dat aansluit bij het karakter van de overledene. Alle bloembinders die zijn aangesloten bij Afscheid met Bloemen zijn doordrongen van de betekenis die rouwbloemen kunnen hebben bij een begrafenis of crematie. Dit besef zorgt er voor dat alle rouwstukken van Afscheid met Bloemen met de grootst mogelijke zorg worden samengesteld. Voor welke rouwbloem in Apeldoorn u ook kiest, onze bloembinders maken er iets prachtigs van.

De Eeuwige Lente
Stationsstraat 150
7311 MJ Apeldoorn

Tel:. 055 - 521 2078

Bereikbaar van:
maandag - vrijdag: 8:00-18:00
zaterdag: 8:00-17:00

Bestel uw rouwbloemen in Apeldoorn

U kunt verschillende rouwwerken bestellen direct vanuit de webshop van Afscheid met Bloemen; een samenwerkingsverband van verschillende gerenommeerde bloemisten in Nederland. Het afleveradres dat u kiest voor uw bestelling bepaalt welke bloemist uw order behandelt. Voor Apeldoorn is dit bloembinder De Eeuwige Lente, al 75 jaar een begrip in de regio Apeldoorn.

Bestelt u direct uit de webshop dan worden de bestellingen geplaatst voor 12:00 de volgende dag geleverd (indien u geen andere dag aangeeft). Afscheid met Bloemen geeft 100% levergarantie op de bestellingen in de webshop. Indien u vragen heeft over ons assortiment in de webshop of over de afhandelingen van bestellingen dan kunt u ons hoofdnummer bellen op 06-43835706. Wij beantwoorden graag al uw vragen en doen dat zeven dagen per week van 9:00-21:00.

Wilt u meer informatie over wat De Eeuwige Lente voor u kan betekenen? Wij zijn telefonisch bereikbaar van ma-vrij 8:00-18:00, zat 8:00-17:00 via het nummer: 055-5212078.

En natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel aan de Stationsstraat 150 te Apeldoorn.