Roosendaal

Wilde Wingerd

Namens Rob Kolderie en Frank Hop heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Eigentijdse rouwboeketten Roosendaal

Indien u op zoek bent naar een eigentijds rouwboeket in Roosendaal dan biedt het assortiment op Afscheid met Bloemen uitkomst. In onze webshop vindt u mooie rouwboeketten die met oog voor detail zijn samengesteld door de gerenommeerde bloemisten die bij Afscheid met Bloemen zijn aangesloten. Neem een kijkje en laat u verrassen door de verschillende fraaie creaties die direct te bestellen zijn.

Rouwboeket in Roosendaal leverbaar in vele stijlen

Alle rouwboeketten zijn minimaal 40 centimeter en maximaal 100 centimeter lang en worden samengesteld met bijzondere bloemen uit het seizoen. Wij bieden ook rouwboeketten die volledig zijn geïnspireerd door het betreffende seizoen. Hierdoor is dit boekt altijd een toepasselijk en vormt daarmee altijd geslaagde keuze. Maar wij hebben ook boeketten die iets over de overleden persoon kunnen zeggen. Bijvoorbeeld ons rouwboeket Stoer. Ook troostboeketten die u naar de nabestaanden kunt sturen, vindt u in ons assortiment rouwboeketten. Alle troostboeketten worden inclusief vaas geleverd zodat zij direct een mooi plekje kunnen krijgen bij de ontvanger thuis.

Wilde Wingerd
Nispensestraat 24-26
4701 CW Roosendaal

Tel:. 0165 - 532 920

Bereikbaar van:
maandag - donderdag: 9:00-18:00
vrijdag: 9:00 -21:00

zaterdag: 9:00-17:00

Rouw boeket Roosendaal online bestellen

Het bestellen via onze webshop is veilig en eenvoudig. Indien u uw bestelling voor 12:00 plaatst, kunnen wij deze de volgende dag al leveren of op een door u gewenst later tijdstip. Afscheid met Bloemen biedt tevens 100% levergarantie op alle bestellingen. Wij kunnen de rouwboeketten ook rechtstreeks aan uitvaartcentra leveren of elk gewenst privéadres.

Stapt u toch liever een winkel binnen voor uw rouw boeket in Roosendaal? Dat kan natuurlijk ook. Alle rouwboeketten met afleveradres Roosendaal worden verzorgd door uitvaartbloemist Wilde Wingerd. U kunt de inspirerende winkel van deze bloemist ook rechtstreeks bezoeken aan de Nispensetraat 24-26 te Roosendaal. De regio die zijn bedienen omvat naast Roosendaal ook Nispen, Wouw, Heerle, Bergen op Zoom, Wouwse Plantage, Moerstraten, Halsteren, Fijnaart, Stampergat, Standdaarbuiten, Oudenbosch, Oud-Gastel, Hoeve, Sprundel, Schijf, Sint Willebrord, Etten-Leur, Zegge, Rucphen, Essen België.

Hebt u vragen omtrent ons online-assortiment of de bestelprocedure? Bel ons dan via telefoonnummer 06-43834706, dit nummer is zeven dagen per week bereikbaar tussen 9:00-21:00 voor al uw vragen.

Wilt u meer informatie over wat Wilde Wingerd voor u kan betekenen? Wij zijn telefonisch bereikbaar van ma-don van 9:00-18:00 , vrij 9:00 tot 21:00 , zat 9:00-17:00 uur via het nummer: 0165-532920.

En natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel aan de Nispensestraat 24 te Roosendaal.