Apeldoorn

De Eeuwige Lente

Namens Chris Derksen heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Grafstuk Apeldoorn

Grafstukken geven een graf een mooi aanzien en tonen aan dat de overleden persoon nog steeds in de gedachten bestaat van de nabestaanden. Bent u ook op zoek naar grafstukken in Apeldoorn? De eigentijdse grafstukken van Afscheid met Bloemen zijn in verschillende soorten, maten en stijlen leverbaar. U kunt dus altijd iets passends meebrengen voor het graf of herdenkingsplaats van de overleden dierbare. De arrangementen maken wij als bloemstuk maar er kan ook worden gekozen voor grafstukken met succulenten (vetplantjes) die weinig verzorging nodig hebben. Door het gebruik van dergelijke plantjes blijft het grafstuk er langer mooi uitzien en is het beter bestand is tegen diverse weersomstandigheden. Grafstukken gemaakt met dergelijke onderhoudsarme materialen vindt u ook in onze webshop terug.

Grafstuk Apeldoorn verzorgd door De Eeuwige Lente

Afscheid met Bloemen is een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten in Nederland waarbij iedere bloemist een bepaalde regio bedient. Voor de regio Apeldoorn is dat De Eeuwige Lente. Dit familiebedrijf is al ruim 75 jaar een begrip en weet dus als geen ander wat er komt kijken bij het arrangement van uw grafstuk in Apeldoorn. De passie die zij hebben voor hun vak wordt zichtbaar in de zorg en het detail waarmee zij hun werk leveren. U bent van harte welkom om zelf eens langs te komen om kennis te maken en na te gaan wat zij voor u kunnen betekenen. De deur van de winkel aan de Stationsstraat 150 te Apeldoorn staat voor u open. Zij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:00-18:00 en op zaterdag van 8:00-17:00

De Eeuwige Lente
Stationsstraat 150
7311 MJ Apeldoorn

Tel:. 055 - 521 2078

Bereikbaar van:
maandag - vrijdag: 8:00-18:00
zaterdag: 8:00-17:00

Grafstukken Apeldoorn uit webshop bestellen

U kunt een grafstuk ook veilig en gemakkelijk bestellen uit onze webshop. Bestellingen voor 12:00 worden de volgende dag geleverd (mits een andere datum wordt gekozen). Afscheid met Bloemen biedt een 100% leveringsgarantie dus daar kunt u van op aan. Indien u vragen heeft m.b.t. de website van Afscheid met Bloemen, dan kunt u zeven dagen per week bellen met 06-43835706. Wij zijn bereikbaar van 9:00-21:00.

Wilt u meer informatie over wat De Eeuwige Lente voor u kan betekenen? Wij zijn telefonisch bereikbaar van ma-vrij 8:00-18:00, zat 8:00-17:00 via het nummer: 055-5212078.

En natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel aan de Stationsstraat 150 te Apeldoorn