Roosendaal

Wilde Wingerd

Namens Rob Kolderie en Frank Hop heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwbloem Roosendaal

Op zoek naar rouwbloemen in Roosendaal voor een uitvaart? Op de website van Afscheid met Bloemen vindt u verschillende arrangementen van bloemen voor op of naast de kist, op het graf, of in de vorm van rouwboeketten en troostboeketten. Bloemen bieden troost en kunnen een emotie overbrengen die soms lastig in woorden te vatten is. Vandaar dat bloemen ook al van oudsher onlosmakelijk verbonden zijn met begrafenissen.

Rouwbloemen Roosendaal online bestellen

Afscheid met Bloemen is een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloembinders in Nederland die zich terdege bewust zijn van de kracht en troostende werking van bloemen. Met de grootste zorg en oog voor detail stellen zij eigentijdse rouwstukken samen. Een aantal van deze creaties kunt u direct online bestellen via de webshop van Afscheid met Bloemen. Wij kunnen uw rouwbloemen in Roosendaal ook snel leveren, bestellingen voor 12:00 geplaatst, kunnen de volgende dag al geleverd worden. Door onze 100% levergarantie bent u er ook van verzekerd dat het bloemstuk aankomt.

Wilde Wingerd
Nispensestraat 24-26
4701 CW Roosendaal

Tel:. 0165 - 532 920

Bereikbaar van:
maandag - donderdag: 9:00-18:00
vrijdag: 9:00 -21:00

zaterdag: 9:00-17:00

Wilde Wingerd prikkelt de zintuigen

Wie liever in een winkel de verschillende rouwbloemen in Roosendaal wilt zien, kan terecht bij onze bloemist voor de regio Roosendaal: Wilde Wingerd. Deze bloemist verzorgt ook de bestellingen via Afscheid met Bloemen voor de regio Roosendaal. Het aflevergebied omvat naast Roosendaal ook Nispen, Wouw, Heerle, Bergen op Zoom, Wouwse Plantage, Moerstraten, Halsteren, Fijnaart, Stampergat, Standdaarbuiten, Oudenbosch, Oud-Gastel, Hoeve, Sprundel, Schijf, Sint Willebrord, Etten-Leur, Zegge, Rucphen, Essen België.

Een bezoekje aan de winkel is zeker de moeite waard aangezien het prikkelen van de zintuigen bij Wilde Wingerd in de loop der tijd ongemerkt een groot aandachtspunt is geworden. Alle zintuigen (zelfs proeven) komen bij deze bloemist aan bod en dat is nog altijd het beste te ervaren in de winkel zelf. Samen met de bloemist kiest u zo de rouwbloem in Roosendaal die het beste in uw bloemstukken past.

Wilt u meer informatie over wat Wilde Wingerd voor u kan betekenen? Wij zijn telefonisch bereikbaar van ma-don van 9:00-18:00 , vrij 9:00 tot 21:00 , zat 9:00-17:00 uur via het nummer: 0165-532920.

En natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel aan de Nispensestraat 24 te Roosendaal.