Roosendaal

Wilde Wingerd

Namens Rob Kolderie en Frank Hop heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Grafstuk Roosendaal

Wilt u voor uw bezoek aan het graf van een dierbare een mooi grafstuk meenemen dat er niet alleen schitterend uitziet maar er ook nog lang mooi uit ziet? Voor uw grafstukken in Roosendaal kunt u terecht bij Afscheid met Bloemen hebben wij naast de grafstukken die bestaan uit bloemen ook grafstukken met succulenten (vetplantjes). Deze vetplantjes nemen het water op in hun bladeren en zijn zo beter bestand tegen de diverse weersinvloeden in Nederland. Dergelijke grafstukken hebben minder onderhoud nodig en blijven er langer mooi uitzien. De grafstukken van Afscheid met Bloemen zijn met de grootste zorg en met oog voor detail samengesteld en een stijlvolle manier om respect te betuigen en aan te geven dat er nog steeds aan de overleden persoon wordt gedacht.

Wilde Wingerd

Afscheid met Bloemen is een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten in Nederland. Via de webshop kunt u verschillende grafstukken direct bij ons bestellen. U kunt onze bloemisten ook direct benaderen. Op onze website ziet u een overzicht van welke bloemisten actief zijn in welke regio. Voor een grafstuk in Roosendaal en omgeving is dat Wilde Wingerd. Deze bloemist prikkelt met hun bloemarrangementen de zintuigen en zij laten zich graag inspireren door verschillende kunstvormen. Zij bezoeken veel musea, exposities en beurzen om op de hoogte te blijven van de laatste trends op interieurgebied. Kom ook langs voor inspiratie in de winkel van Wilde Wingerd. De winkel is sinds 1994 gevestigd in de Nispensetraat 24-26 te Roosendaal.

Wilde Wingerd
Nispensestraat 24-26
4701 CW Roosendaal

Tel:. 0165 - 532 920

Bereikbaar van:
maandag - donderdag: 9:00-18:00
vrijdag: 9:00 -21:00

zaterdag: 9:00-17:00

Grafstukken in Roosendaal online bestellen

Indien u kiest voor een van de fraaie grafstukken uit de webshop van Afscheid met Bloemen dan kunt u dat al de volgende dag in huis hebben (indien voor 12:00 besteld). Wij bieden tevens 100% levergarantie. Bij de bestelling kunt u uiteraard ook aangeven wat voor tekst er op het kaartje dient te staan. Hebt u vragen over ons online-aanbod of over de bestelprocedure dan kunt u Afscheid met Bloemen zeven dagen per week bereiken. Bel hiervoor tussen 9:00-21:00 het telefoonnummer 06-43835706, wij helpen u graag verder.

Wilt u meer informatie over wat Wilde Wingerd voor u kan betekenen? Wij zijn telefonisch bereikbaar van ma-don van 9:00-18:00 , vrij 9:00 tot 21:00 , zat 9:00-17:00 uur via het nummer: 0165-532920.

En natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel aan de Nispensestraat 24 te Roosendaal.