Venlo

Nizza Bloembinders

Namens Tom Ebus heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen. U kunt ook online en veilig uw rouwwerk bestellen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Bloemen voor begrafenis Venlo

Bent u op zoek naar begrafenisbloemen in Venlo dan kunt u bijzondere arrangementen vinden in de webshop van Afscheid met Bloemen. Afscheid met Bloemen is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit Nederland. Deze bloemisten kunt u gewoon direct bezoeken of bellen voor advies. Nizza Bloembinders is onze aangesloten bloemist voor de regio Venlo (Tegelen, Blerick, Belfeld, Velden, Lomm en Arcen) met de bijbehorende dorpen Reuver, Baarlo, Maasbree en Grubbenworst. Voor een bloemstuk voor een begrafenis in Venlo en omgeving kunt u dus bij Nizza Bloembinders terecht.

Nizza Bloembinders voor al uw begrafenisbloemen in Venlo

Tom en zijn vrouw Lillian Ebus zijn eigenaar van Nizza Bloembinders. Drie generaties Ebus zijn al actief vanuit de huidige locatie in Venlo, opa was tuinder maar Tom’s vader startte Nizza Bloembinders in 1965 met zijn vrouw Trees. Nizza Bloembinders wil met hun rouwstukken een verhaal vertellen over de overledene dat tot stand komt in direct contact met de klant. Dat directe contact maakt het werken met rouwstukken voor hen ook speciaal. U bent welkom in de winkel aan de Herungerweg 197 te Venlo. Kom bij voorkeur op afspraak zodat zij de tijd voor u kunnen nemen voor een juist advies. Telefonisch is de bloemist bereikbaar van maandag t/m vrijdag: 8.30 – 18.00 uur, Zaterdag 8.30 – 15.00 uur via het nummer: 077-3549616. Nizza Bloembinders helpt u bij de volledige ontzorging omtrent aflevering, styling en zo nodig verzorgen van de arrangementen tot aan de uitvaart. Voor uw bloemstuk voor een begrafenis in Venlo zit u dus goed.

Nizza Bloembinders
Herungerweg 197
5913 HA Venlo

Tel:. 077-3549616

Bereikbaar van:
maandag - vrijdag: 8:30-18:00
zaterdag: 8:30-15:00

Bloemen begrafenis Venlo online bestellen

U kunt natuurlijk ook direct uw eigentijdse rouwbloemstukken bestellen via de webshop van Afscheid met Bloemen. Wij bieden een 100% levergarantie van uw rouwwerk en bestellingen voor 12:00 worden de volgende dag al geleverd. Hebt u nog vragen? Stel ze gerust via 06-43835706. Dit telefoonnummer is zeven dagen per week bereikbaar tussen 9:00-21:00.

Wilt u meer informatie over wat Nizza Bloembinders voor u kan betekenen? Wij zijn telefonisch bereikbaar van Ma t/m Vrij: 8.30  – 18.00 uur, Zaterdag 8.30 – 15.00 uur via het nummer: 077-3549616.

En natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel aan de Herungerweg 197 te Venlo.

Bij voorkeur op afspraak. Dan kunnen wij alle tijd nemen voor een juist advies en u vervolgens volledig ontzorgen omtrent aflevering, styling en zo nodig verzorgen van de arrangementen tot aan de uitvaart.