Tilburg

Agapanthe Bloemen

Namens David Janssens heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwstuk Tilburg

Voor rouwstukken in Tilburg kunt u een kijkje nemen op de website van Afscheid met Bloemen. Deze website is het resultaat van een samenwerkingsverband tussen topbloemisten in Nederland. Allen hebben zij een passie voor hun vak en een behoorlijke dosis ervaring om van elk rouwstuk iets bijzonders te maken. U kunt het samenstellen van rouwstukken voor de omgeving Tilburg dan ook met een gerust hart overlaten aan de capabele bloemisten van Afscheid met Bloemen.

Agapanthe

De gerenommeerde bloemisten nemen ieder een regio voor hun rekening. Bestellingen die gedaan worden via de website Afscheid met Bloemen worden toegewezen aan de bloemist die in die regio actief is. Voor de regio Tilburg is dat Agapanthe. Oprichter van Agapanthe is David Janssens, hij laat zich inspireren door de natuur. Hij wilt klanten graag ontzorgen en helpen bij het maken van de juiste keuzes met betrekking tot de rouwstukken voor een uitvaart. Agapanthe is gevestigd aan de Stationsstraat 11 te Oisterwijk maar neemt daarnaast ook de plaatsen Tilburg, Gilze-Rijen, Goirle, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Dongen, Boxtel, Oirschot, Vught, Den Bosch, Vlijmen voor zijn rekening. Zij zijn direct bereikbaar op telefoonnummer 013-5210329.

Rouwstukken Tilburg online bestellen

Op de website van Afscheid met Bloemen vindt u ons assortiment onderverdeeld in rouwstukken voor op de kist, naast de kist, op het graf en rouwboeketten. In elke categorie vindt u fraaie bloemarrangementen die u direct kunt bestellen. Door onze 100% levergarantie weet u zeker dat het rouwstuk in Tilburg aan komt. Indien u voor 12:00 besteld dan kunnen wij het rouwstuk al de volgende dag bij u afleveren. Bestellingen die worden geplaatst met afleveradres Tilburg worden automatisch doorgegeven aan Agapanthe. Hebt u nog vragen over het plaatsen van bestellingen of ons assortiment dan kunt uw ons dagelijks bellen via 06-43834706. Wij zijn bereikbaar tussen 9:00-21:00 om al uw vragen te beantwoorden.

Wilt u meer informatie over wat Agapanthe Bloemen en wonen voor u kan betekenen? Wij zijn telefonisch bereikbaar van ma 10:00-18:00, di-don 9:00-18:00, vrij 9:00-20:00, zat 9:00-17:00 via het nummer: 013-5210329.

En natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel aan de Stationsstraat 11 te Oisterwijk.